Aktywne Wpisy
Vedar +178
czy kobiety są odklejone od rzeczywistości?
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
Mam sprzeczkę z kolegą. Pożyczyłem mu kilka dni temu 50 zł, zobowiązał się oddać szybko. "Oddał" wczoraj, jednak za chwilę kasy nie miałem. Są 2 opcje, albo zgubiłem (w co wątpie), albo jakoś mi #!$%@?ł jak się żegnaliśmy (zbicie piony i poklepanie po plecach, nie widziałem jego ręki). Kolega upiera się że mi nie odda już hajsu. Co mogę zrobić? Nie jestem jakimś januszem żeby awanturować się o 50 zł, ale chciałbym
Chce się zmieścić max 6k. razem z monitorem.
Płyta głowna:MSI B450-A PRO MAX / MSI B450 TOMAHAWK MAX
Procesor:AMD Ryzen 5 3600
Pamięć RAM:Crucial 16GB 3000MHz Ballistix Sport LT Gray CL15 (2x8GB)
Karta graficzna:Gigabyte GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC 8GB / Sapphire Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB
Chłodzenie procesora:SilentiumPC Fortis 3 140mm
Dysk twardy: PNY 500GB M.2 PCIe NVMe XLR8 CS3030 / Plextor SSD M9Pe(G) 512GB M.2 2280 PCIe NVMe
Zasilacz:SilentiumPC Supremo FM2 650W 80 Plus Gold / Seasonic FOCUS Plus Gold 550 (SSR-550FX) 80Plus Gold 550W
Obudowa:SilentiumPC Armis AR7
Monitor:AOC 24G2U
#pcmasterrace #kartygraficzne #komputery #informatyka #amd
Do rtxa dostaniesz nowego coda którego możesz sprzedać, za 100-150zł. Cena wychodzi wtedy praktycznie taka sama, wydajność taka sama, po co brać coś bez RT jak można mieć z w tym wypadku?
@10129: no ok ale to monitor full hd a twoja tabelka 1440 p
Jak amsz dowód, że wyniki się różnią w fhd to wrzucaj, chętnie zmienię zdanie.
Nie wiem co się tak pieklisz - skoro był tam wykres 1440p to zapewne też jest 1080p
@krasej: to jest ta sama płyta, jedna ma rgb + inny kształt chłodzenia. i tyle różnic.Na reddicie msi najczęściej na bios tomahawka max narzekają, ale może dlatego, że najczęściej go kupują.
wygląda jakby 5700xt tracił 3% względem 2070s co skok rozdziałki