Wpis z mikrobloga

Drogie Mireczki, jakie większe produkcje na #ps4 polecacie jeszcze do ogrania? Przeszedłem i bardzo podobały mi się:
- GTA 5
- Wiedźmin 3 z dodatkami
- GoW
- TLoU
- RDR2
- Horizon
- Unchartedy
- Spiderman
  • 21
  • Odpowiedz
@Sondokan: Ja wciągnałem Plejka niedawno ale polecam do tego zestawu jeszcze Days Gone (moge nawet sprzedać XD) całkiem fajny choć inny niż TLoU

Na celowniku w przyszłości mam na pewno jeszcze Fallout 4 jako fan poprzednich części
  • Odpowiedz
@Sondokan: Bloodborne jest taką grą, że w pewnym momencie zaczniesz ogarniać i nie możesz się oderwać. Sama historia świata jest niesamowita, mimo że można odnieść wrażenie, że jej praktycznie nie ma.
  • Odpowiedz
@frutson: Oczywiście każdy ma swój gust, ale nawet sam autor Soulsów, Bloodborna i Sekiro powiedział ostatnie, że Bloodborne jest jego ulubioną grą.
  • Odpowiedz
Bloodborne

@patryk-foka: @sm_m: @Tasanga: wychodzę z założenia, że gra ma sprawiać przyjemność i dostarczać rozrywki ( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie była jedną z moich pierwszych gier na ps4 i tak jak mówiłem wcześniej - odsprzedałem ją po kilku dniach. Może się do niej przekonam
  • Odpowiedz
@Sondokan: Miałem tak z DS3. Po tygodniu od kupienia konsoli i w sumie pierwszym w życiu poważniejszym kontakcie z padem przeskoczyłem na Dark souls 3. Pierwszego bossa przechodziłem z 30 razy. Trudność raz, brak wyczucia pada dwa. Na początku przechodziłem wszystko z myślą, żeby jak najszybciej to przejść i rzucić w kąt bo granie było dla mnie męczarnią(nawet nie ze względu na trudność). Pod koniec tak mi się spodobała, że
  • Odpowiedz