Aktywne Wpisy
snickers111a +633
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +428
Mamy 20 października 2019 roku.
Chciałbym tylko wszystkim przypomnieć lata 90 w których zespół Boys zdobył bardzo dużą sławę, pieniądze oraz członkowie zespołu zyskali nowe lepsze życie. Dziś omówimy jeden z najbardziej gangsterskich polskich klipów lat 90. Boys - Ostatni dzień, ostatnia noc (1999).
Już na samym początku rzucają nam się w oczy dwie główne przewodnie teledysku. Ładne, drogie samochody oraz skąpo ubrane kobiety. Nowy Mercedes SLK kosztował aż 82 557,20 marek niemieckich a nowe BMW seria 7 E38 około 490 000 zł.
Marcin Miller umięśniony 20 latek bawiący się swoim życiem i pieniędzmi z milionowej sprzedaży płyt. Impreza nad basenem, dziewczyny chodzące dookoła Ciebie i Mercedes z rejestracją MAFIA. Nie można z Tobą zadzierać. Czysta hustlerka.
Z moich prywatnych przemyśleń: Ameryka może mieć swoich raperów którzy na klipach są groźni, zabijają i pokazują bogactwa.. my mamy coś lepszego. Marcin jest cały czas uśmiechnięty, nie chce żeby ktokolwiek się zabijał i krzywdził. W innych utworach śpiewa o miłości, facet ideał. Wracając do klipu, mógłbym go porównać do 2Pac - Gangsta Party feat. Snoop Dogg bo w czym niby Boys jest gorsze?
Pełna hustlerka w wykonaniu Marcina pozwala mi się cieszyć z tego jak świat wyglądał w latach 90. Chciałbym być Marcinem.. bez żadnych zmartwień. 23 albumy wypuszczone w 26 lat. 28 lat życia w rytmie disco polo. Gdybym był Marcinem kochałbym swoje życie.
Zapraszam do odsłuchu i zwrócenie uwagi na klip:
https://www.youtube.com/watch?v=_dT7LChs5I4
#discopolo #mafia #gangsta #marcinmiller #muzykazwykopem