Aktywne Wpisy
synadama +111
źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +120
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Rozdam plusy także jeśli odezwie się posiadacz owego sprzętu. Zwłaszcza modelu NH5
Z fartem mordeczki!
#laptop #hyperbook #nh5
Doszło do sytuacji gdzie jestem 9500km od swojej stacji roboczej, a pracować trzeba. Blender, after effects, premiere/resolve działają jak lala. Pograć na powyższym konfigu też mogę. Raz tylko czyscilem grzejniki bo przez chwilę nie miałem warunków na trzymanie na stole. Z rzeczy, które
Jakie masz dyski i ramy oraz ile?
Ja waham się nad prockiem i wyborem karty do podobnych zastosowań jak Twoje.
Ten zestaw mi się podoba ale chciałbym zejść poniżej 5000.
Tu jestem bliżej, ale zastanawiam się czy te i5 i mniej pamięci w GTXie wystarczy? A sama konfiguracja będzie stabilna i opłacalna?
Ja brałem bez dysków i ramu od HB. Mają przebitki 50-70zl w stosunku co masz na allegro. Jak "odtworzyłem" swoją konfigurację na linku, który mi dałeś to cena wynosiła 4557zl. Jest duża szansa że jak napiszesz maila do nich to dadzą Ci rabat 3-4% (nie wiem czy dobrze pamiętam nazwę forum ale na nieidealnym jest kod rabatowy na HB 4%).
Zatem jak ustawiłem konfiguracje żeby osiągnąć cenę:
- brak