Wpis z mikrobloga

Trochę im się wymknęło to spod kontroli i te skargi do KRRiT mogą spowodować, że trzeba będzie odesłać do domu punkt zapalny konfliktów, czyli Kamila. Stąd taki przekaz dzisiejszego odcinka zapewne.
#bigbrother
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kris153: Poszłaby jeszcze o krok dalej: zmartwione losem Kamila wykopki chyba zapomniały, że obecna KRRIT jest zdominowana przez ludzi wybranych przez naszą umiłowaną władzę (tfu), a tym samym tylko w niej marzą o tym, by mieć jakiś powód do przypieprzenia się do TVN-u. Tak więc jeśli zdejmą Big Brothera z anteny jeszcze przed finałem, to wiecie którym nadgorliwym obrońcom Kamila podziękować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kris153: Dlaczego mają wyrzucić Kamila? Jeśli skargi dotyczą osób, które go "szykanują" to raczej nie powinni psuć mu "zabawy" i go wywalać. To nie jest jego wina, że w programie nie reagują na hejt. Gdyby był gejem to nikt z nas nie musiałby interweniować. W poprzedniej edycji nie wywalili Darłaka za to, że był "ofiarą", ale Maćka bo złamał regulamin. Tutaj najwidoczniej on nie obowiązuje.
  • Odpowiedz
@Morgue: Odpiszę ci, droga koleżanko, tak samo jak wczoraj innemu pomarańczowemu koledze: "Przykro mi, ale mam zamiar tkwić tu uparcie jak Banaś w NIK-u". Tak więc - deal with it.
  • Odpowiedz
@Suisei: no niestety nie ma :) piszesz ironicznie o władzy to chyba nie masz na myśli ludzi którzy popierają politykę tvn ( powinnaś wiedzieć kto ją popiera a kto nie ) nie pitol.
Idź udawać mądrą gdzieś indziej.
  • Odpowiedz
@UkrytaPrawda: Powiedz mi, biedactwo, co cię tak zabolało w mojej wypowiedzi? Wyczytałaś między wierszami, że nie głosuję na PiS, i co z tego? Mnie guzik obchodzi jakie ty masz poglądy polityczne, ale jeśli jesteś akolitką "umiłowanej władzy", to lepiej popracuj nad kulturą wypowiedzi, bo tym idiotycznym szczekaniem na mnie robisz swojej mateczce partii nie najlepszą reklamę. Pokój z tobą.
  • Odpowiedz
@Suisei: kobito, sama napisałaś o polityce to raz. Dwa, poradziłam Ci porównać tvn do obecnej władzy. P-------o, jeśli piszesz, że głosuję na pis. Sama zaczynasz temat polityczny ukierunkowany na pis. Wiec.... shut the fuck up. To nie miejsce na Twoje polityczne pitolenie. :)
  • Odpowiedz
@UkrytaPrawda: Rany, nie było mnie prawie dwie godziny, a ty dalej swoje ;) Stwierdziłam fakt, iż obecna KRRiT jest obstawiona ludźmi PiS-u, a skoro PiS jest cięty na TVN to mogą te skargi w sprawie Kamila potraktować jako pałkę na TVN, a ty się zafiksowałaś w temacie moich poglądów politycznych, jakby od tego zależało twoje życie. Jeśli myślisz, że tymi swoimi poszczekiwaniami robisz na mnie wrażenie, to polecam znaleźć sobie
  • Odpowiedz