opinie wystawione początkiem października za towar, który ma być wysłany 31 października. Allegro nie widzi problemu i twierdzi że legit, ale patrzcie na te ceny. Pomijam, że patrząc po NIP to jakaś wypożyczalnia aut
@UFC_Jest_W_Dupie: @gosvami: właśnie też na to zwróciłem uwagę, co ciekawe jak wysyłka była 31.10 a ludzie już komentarze pozytywne wystawiają... Napisałem do tej wypożyczalni na fb czy to ich konto, potwierdzili, że tak
@golagolagola: no te komentarze to raczej git sa, nie wiem jak ceny telefonu spadaja, ale chyba te 20-30% w 4 miesiace moze spac od premiery do 10k pln masz ochrone ze strony allegro
@golagolagola: a te ceny to prawdziwe sa? moze sobie wymyslaja jakies ceny z dupy firma wyglada git, chodzi mi o te wypozyczalnie samochodow auta pewnie za kilkadzesiat milionow to jednak dosc powaznie wyglada, opinie tez bardzo dobre
Pisałem do Allegro sprawdzili profil napisali, ze wszystko jest ok i można kupować. Ale jaka jest rzeczywistość to nie wie nikt... Ta ochrona kupujących to ponoć lipa jest, tak czytałem na necie. Ktoś może jeszcze ma coś do dodania w tym temacie?
Kumpel w pracy mówi ze jak mu telewizor nie przyszedł to Allegro zwróciło kase. Tyle ze trzeba się liczyć z tym że procedura potrwa do 2 tyg. Poza tym żeby to zadziałało to trzeba dostawę wybrać - nie można odbioru osobistego, wtedy zwrot nie przysługuje. Ja ryzykuje, akurat padła mi matryca w MacBooku a wymiana to 2500 wiec odpuszczam (jak za prawie 7 letni laptop). Zamówię wersje macbooka za 7400, nawet w
No wiem właśnie, tyle że mój mac stracił właściwości laptopowe i teraz służy tylko za jednostkę centralną, a niestety potrzebny mi mobilny sprzęt. Zastanawiałem się nad innym laptopem ale nie widzę dla siebie Windowsowej alternatywy, na Macu pracuje mi się wspaniale, a sam fakt że nawet teraz mój 6 letni sprawuje się świetnie (No poza matrycą) bardzo mnie popycha w stronę maca. Ale niestety gdzie indziej niż u tego gościa nie kupię
https://allegro.pl/uzytkownik/CAR4VIP?bmatch=baseline-cl-dict42-uni-1-1-1002
opinie wystawione początkiem października za towar, który ma być wysłany 31 października. Allegro nie widzi problemu i twierdzi że legit, ale patrzcie na te ceny. Pomijam, że patrząc po NIP to jakaś wypożyczalnia aut
#apple #allegro #kiciochpyta
do 28 lutego to zapewne ceny mogą o tyle spaść
do 10k pln masz ochrone ze strony allegro
firma wyglada git, chodzi mi o te wypozyczalnie samochodow
auta pewnie za kilkadzesiat milionow to jednak dosc powaznie wyglada, opinie tez bardzo dobre
tu masz wiecej info juz pisali jakis czas temu
nawet wlasciciel sie tam udziela XDDDD
https://www.x-kom.pl/p/439442-notebook-laptop-154-apple-macbook-pro-i7-26ghz-16-512-radeon-560x-space.html
czyl te 30% to on przez pół roku na wartości może stracić, a tyle czekania jest
nie znam się za bardzo na cenach takich drogich rzeczy to nie wiem czy mam racje xd