Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@efceka: Mortadela z tamtych czasów smakowała porządnie, tak jak parówki i kurczak, dziś to jeden wielki syf jest. Ostatnio zrobiłem sobie taką mortadele. Myślałem że nie dobiegnie do kibla...
  • Odpowiedz
@efceka: cooo? Jadłem mortadele z patelni, ale nigdy panierowaną i raczej jako przekąska, z keczupem i chlebkien nie była zła... ale panierowana mortadela do obiadu? wspolczuje [']
  • Odpowiedz
@efceka: nigdy nie jadłem, moja mama twierdziła, że to jest zupełnie bez wartości, do tej pory pamiętam jak mówiła kiedyś, że widziała w mięsnym matkę z dwójką otyłych dzieci, kupowali mortadele, dzieci otyle bo pewnie jedzą same gowniane rzeczy
  • Odpowiedz
I już wiem.

Bo jest smaczny.


@Methelin: o gustach się nie dyskutuje.
Ale rozumiem, że nie każdego stać na normalne jedzenie, szczególnie na zachodzie pracując za polską pensję.
  • Odpowiedz