Aktywne Wpisy

Xefirex +3
Mireczki jaki kupić samochód żeby podkreślić swój status. Chodzi o to aby faceci się oglądali za tym samochodem jak przejeżdza na ulicy, a dziewczyny same wskakiwały do środka samochodu. Budżet 100-150 tys. zł.
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanika #samochody
#motoryzacja #mechanikasamochodowa #mechanika #samochody

VictoriaMA +55
Hej! Jestem Victoria. Od dłuższego czasu pasjonuję się związkami i relacjami damsko-męskimi. Zawsze uwielbiałam pomagać ludziom, więc postanowiłam studiować psychologię. Chociaż zaznaczam, że nie jestem psychoterapeutką.
Zajmując się związkami, zauważyłam, jak trudna jest pozycja mężczyzn w społeczeństwie. Obserwując profile i kanały na YouTube poświęcone męskości, nie mogę nie dostrzec ciężaru i zranienia, które niosą ze sobą mężczyźni. Dobrym tego przykładem są wskaźniki samobójstw. Dlatego postanowiłam stworzyć przestrzeń którą nazwałam Męski Azyl (Ig:
Zajmując się związkami, zauważyłam, jak trudna jest pozycja mężczyzn w społeczeństwie. Obserwując profile i kanały na YouTube poświęcone męskości, nie mogę nie dostrzec ciężaru i zranienia, które niosą ze sobą mężczyźni. Dobrym tego przykładem są wskaźniki samobójstw. Dlatego postanowiłam stworzyć przestrzeń którą nazwałam Męski Azyl (Ig:
Wie ktoś co z tym zrobić?
#komputery #windows #linux #informatyka #kiciochpyta
źródło: comment_hqoiWzM2RyoIJr9kbJWruTvZB4dDwwyI.jpg
Pobierzźródło: comment_WMVome7pnSffWFkGE2zrKvaDVSJECvJA.jpg
Pobierzźródło: comment_OsP6p6uFjHcywMaK8ynYJn23yXB3t3fg.jpg
PobierzUsunie to wszystkie partycje. Więc jeśli moższ usunąć wszystkie to zrób tak
źródło: comment_Ed6SRydATIu2RInW3Hy5m6hFBU455HYs.jpg
Pobierzdd if=/dev/zero of=/dev/(jaki dysk) bs=4M
) i spróbuj jeszcze raz.Próbowałem utworzyć tablicę, ale nic się nie zmieniło.
https://steemit.com/polish/@fervi/diagnostyka-sprzetu-dysk-twardy
źródło: comment_4CbfObpDOG7X9nLFAkYCbqQahXze88Pq.jpg
PobierzJeśli chcesz się bawić w konsoli to (o ile masz internet)
sudo apt-get update
sudo apt-get -y install smartmontools
sudo smartctl -s on /dev/nvme0n1
źródło: comment_Mi2LdJJye6QuUSLM7qIx17f1wSH3dKf0.jpg
Pobierzsudo smartctl --scan
I daj skrina z tego co wypluje (wypluje sprzęt). Potwierdzę, czy dobrze trafiłem czy nie :P
źródło: comment_m0aNsEZ4iujD8FQ1yhbbUC4jsM2RIoen.jpg
PobierzNajpierw doinstalujemy jeden program
sudo apt-get -y install gsmartcontrol
Jak się zainstaluje to możesz w konsoli wpisać (by go odpalić, albo z menu)
sudo gsmartcontrol
I wyświetli ci dyski jakie widzi. Jeśli jest ten twój to dajesz PPM i "Enable SMART"
źródło: comment_OesBoawTRLbc8VXa0pWq37iunPqmZRDD.jpg
Pobierzźródło: comment_Q17K8mEJWxpl1JyIOdkOBNuMph2loNbE.jpg
Pobierz