Jakie są strony oprócz zrzutki na których ludzie zarzucają się na jakieś cele? Mam taki mały plan/marzenie które nie wymaga dużej ilości środków ale po odliczeniu opłat, kosztów życia i wpłacie na konto oszczędnościowe (nie chce ruszać odkładanej kasy bo odkładam wspólnie z partnerką na przyszłość, zabiłaby mnie gdybym to ruszył) autentycznie brakuje mi na jakiekolwiek ruchy. Mianowicie chodzi mi o to że chciałbym swoje i czyjeś utwory oddać do studia na mastering a następnie wytłoczyć EP lub LP w drobnej liczbie egzemplarzy i oddać do jakiegoś dystrybutora.
@bergero00: siepomaga to fundacja, więc stricte charytatywne. Prócz zrzutki masz wspieram.to, polakpotrafi i pomagam. Z tym, że na wszystkich (włącznie z siepomaga) masz prowizje, zrzutka.pl jest za darmo (są opcje premium, ale nie potrzebne) i masz opcję dodawania nagród (czyli w Twoim przypadku EP/LP) za daną kwotę
Nie pozdrawiam bezmózgów którzy osobie z ukraińskimi blachami wybazgrali samochód i przebili opony na jednym z podkrakowskich Taurusow, można nie lubić Ukraińców ale trzeba na prawdę mieć gówno zamiast mózgu by robić takie rzeczy losowej osobie której się nawet nie zna
#kiciochpyta #zrzutka trochę #muzyka i #muzykaelektroniczna