Dziękuje Pan żul w tramwaju. Zarówno ja, jak i kilku pasażerów prawię sie zbełtało jadąc 2jką w stronę biskupina. Ledwo wstałem z łóźka dzisiaj, ale ten fetor niedomytej i zasolonej potem dupy połączony z zaschniętymi szczynami na portkach skutecznie mnie rozbudził.
@HAL__9000: no i znowu jakaś pseudofilozofia lol. Otóż to w jaki sposób żyjesz ma ogromne znaczenie, to że obaj za 100 lat będziemy pyłem nic nie zmienia. Ważne by wykorzystać ten czas który mamy.
@Pan_niepoprawny Dzisiaj z 4 wysiadało dwóch pijanych gości, piwo rozlane na podłodze zostawili. Chociaż to i tak lepsze niż zapach szczyn i gówna, chyba, że to Harnaś się wylał, to wtedy bez różnicy ( ͡°͜ʖ͡°)
@bolo1: W Warszawie, i nie zdarza się to w konkretnym jednym miejscu a w losowych np. na Gocławiu, w Centrum wsiadają tam gdzie trochę ludzi jeszcze jest ale nie gdy autobus jest pełny bo to czasem potrafi zniechęcić pasażerów.Sam pamiętam jak #!$%@? pieszo wracałem z poniatowskiego na wawer
„Psy nigdy nie umierają. One śpią w twoim sercu” (Ernest Montague)
Żegnaj przyjacielu. Mam nadzieję, że jesteś teraz w lepszym miejscu za tęczowym mostem. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu. Będzie mi Ciebie strasznie brakowało.
Zarówno ja, jak i kilku pasażerów prawię sie zbełtało jadąc 2jką w stronę biskupina.
Ledwo wstałem z łóźka dzisiaj, ale ten fetor niedomytej i zasolonej potem dupy połączony z zaschniętymi szczynami na portkach skutecznie mnie rozbudził.
Nie polecam. 3/10.
Aż do teraz mną targa. Blee...
#wroclaw
@diogene: Wykorzystać do czego?
( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora