Wpis z mikrobloga

@Hajden1337: miasto jak miasto - wszędzie możesz dostać po mordzie. pod tym względem Jastrzębie nie jest takie złe. mi nikt nigdy nie groził. znajomi też nigdy nie mówili, że jest niebezpiecznie. o ile nie obracasz się w pato towarzystwach to jesteś niewidoczny dla nich. ale ogólnie to nuda w tym mieście. gdybyś miał wybór to bym proponowała Rybnik, chociaż tam prędzej dostaniesz po mordzie, ale przynajmniej jest więcej rzeczy do
  • Odpowiedz
@Hajden1337: ja mieszkam tu od trzech lat. Wcześniej przeprowadzałam się 16 razy w różnych rejonach Polski. Mieszkam tu już długo jak na mnie, bo tanie mieszkanie i chciałam gdzieś osiąść, ale już mam to gdzieś. Planujemy wyprowadzkę w jakieś fajne rejony. Uznaliśmy, że to chyba najgorsze miejsce gdzie mogliśmy trafić. Jakbym cofnęła się do PRL. Daję plusa na Park Zdrojowy. Jak na takie duże miasto to mało dobrych knajp, mało
  • Odpowiedz
@Hajden1337: Stąd ludzie raczej uciekają a nie się przeprowadzają. Jedynym plusem jest taki że w ciągu paru lat co się zaczęto robić by ludzie przestali uciekać. Czyli kino plenerowe w lato czy miejskie imprezy których trochę więcej się organizuje. Rozbudowa miejsc gdzie można spędzać czas czyli OWN siłownie pod chmurką czy ostatnio remont w Parku Zdrojowym Nawet rajdy rowerowe są organizowane jak lubisz dwa trzy razy w roku przez MOSIR
  • Odpowiedz