Wpis z mikrobloga

Ale imba, wczoraj założyłem sobie konto na #badoo i w------m jakieś random zdjęcie #chad, wczoraj miałem popularność bardzo niską, a dzisiaj wieczorem co chwila match i popularność bardzo wysoka XDD #rozowepaski w większości lecą na wygląd :c
#gownowpis #heheszki
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak ja załozyłem swojego chada, to czułem się jak płodna Julka w wydaniu męskim, dziewczyny same pisały, 90% przesuwała w prawo, nagle moje zainteresowania i wszystko inne stały się w c--j ciekawe dla nich, rozmawiały, same ciągnęły rozmowe, nawet pisały te, które deklarują się jako "skacz obok mnie, pajacuj, wysil się". Wystarczy być chadem nic więcej. Miałem w c--j par juz po paru godzinach. Na moim zwykłym koncie w miesiącu mam 1
  • Odpowiedz
No i najsmieszniejsze jest to, że podchodze do badoo już od paru miesiecy, we w-----e usuwam konto i pozniej z nudów zakładałem nowe. Wciąż te same dziewczyny, codziennie podbijają swoje profile, pytanie: albo mają w c--j wymagania z d--y, albo coś z nimi jest nie tak, bo nie wierze, ze przy takim natłoku spermiarzy nie trafi się jakiś normalny, choć nie dziwota, że zwykły chłopak ma p--------e, skoro laski mają taki spam
  • Odpowiedz
Dokładnie, na takich stronach pierwsza rzeczą przez jaką jesteś oceniany to wygląd, to chyba jasne, że mając niewyjściową morde, przegrywasz z każdym nawet 5/10
  • Odpowiedz
@Szalaputka: choc tyle ;)

Jezeli chcesz poznac kogos, kto zainteresuje sie Twoim czlowieczentwem, to musisz stawiac na kontakty na zywo. I bym proponwala w jakichs wolontariatach, fundacjach, akcjach charytatywnych, duszpasterstwach itd.
  • Odpowiedz
@Szalaputka: hm, z barem to nie wiem, bo nie chodze i nei chodzilam. Ale studia tez jak najbardziej :) Aczkolwiek tam moze byc pelen przekroj, zas w miejscach, ktore wymienilam wydaje mi sie, ze wieksza szansa na ogarnieta panne.
  • Odpowiedz