Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
deeprest +400
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
-ocenianie jedzonka, ironiczne recenzje filmów, Codziennik, Kinowy Ekspres, 5k kalorii czelen, prężnie działający kanał gierkowy z wciagajacymi seriami
O ogarnij się i okruchach ogarniętości nie wspominam, bo to było przed urodzeniem się niektórych jego dzisiejszych widzów.
Dem dzisiaj:
-h-j k---a kuce hahahihi ale śmisznie mówiom patrzcie jakie śmiszne hohohihaha
Jak wyszły pierwsze kuce, to były zabawne, bo była to kompletnie losowa wrzuta zrobiona na o-------l. A teraz to przehajpowane g---o wypływa na ulicach w postaci gimbusiar albo studenciar z bluzami hehe mam spanko borze jak śmiesznie no nie mogie.
Przynajmniej komiksy jeszcze nie szorują po dnie.
#dem #dem3000 #kucezbronksu
ale fakt faktem to jest taki humor ala Monty Python malo kogo to tak naprawde bawi, ludzie mysla ze jak sie z tym pokazuja to wychodza na inteligetnych/alternatywnych
pamietam jak w licbazie 4chan dla jaj wypromowal my little ponny to wszystkie damskie i meskie alternatywki zaczely to ogladac, gadac o tym itp.
tak samo bylo
@Ruy_Lopez: Duże ilości naraz psów z kucami powstały już po Ogarnij się. Niedługo ale jednak.
Natomiast to były tylko dwa odcinki. Można powiedzieć że było to wtedy nawet zabawne i wyśmiewało trochę ówczesną modę na MLP. Był to jednak tylko ułamek aktualnej popularności tej serii, dopiero w 2018 do niej wrócił i wtedy zaczął się cały
Ale fakt, okruchy, ogarnij się, codzienniki i kinowy express to były piekne serie