@ahacojaturobie: z takim półświatem lewicy, bo chyba nie chcesz żeby sprawdzali wiek człowieka po tym ile im powie xD albo, żeby chcieli na podstawie płci równać wynagrodzenia xD
@ahacojaturobie: ale jak robi to samo i się nie różni, to by w gospodarce Korwina wszyscy zatrudniali kobiety :D Może jednak jest coś na rzeczy jeśli jest taka sytuacja? Bo często takich sytuacji nie ma. Laski są mniej wydajne i pracują statystycznie mniej.
@ahacojaturobie: a może tu nie chodzi o politykę? Chodzi im, że laska kierownik budowy, ma zarabiać tyle co gość kierownik budowy. Tyle że zaczy to iż każdy kierownik będzie tyle samo zarabiał xD To jest bez sensu w c--j xD
@Tomo_BiF: każdy powinien zarabiać tyle na ile zasługuje. Powiedziałem, że jeśli kobieta kierownik budowy jest tak samo efektywna jak mężczyzna kierownik budowy to w 100% powinna dostać wynagrodzenie takie jak płeć przeciwna i ja tu nie widzę innych niejasności. No i tak jak mówisz, jeżeli kobieta się leni to i tak zarobi mniej.
@ahacojaturobie: ja lewakow nigdy nie chwale. Totalny upadek moralnosci, pustka w oczach, pseudo inteligenci (bo oczytanie i elokwencja to nie inteligencja). Tfu na lewactwo
@Tomo_BiF: ale firma nie da takiej samej kwoty co miesiąc jeżeli w jednym miesiącu jest sukces, a w drugim bida. Może że w korpo, ale nie wiem jak to jest
#wybory
@Tomo_BiF: może dlatego, że większość kobiet ma w dupie politykę i się do niej na siłę nie pcha?