Wpis z mikrobloga

@CuckCuckKlan nie. Jestem ładna. Cokolwiek nie zrobię, jakkolwiek lepiej nie wyglądam, po jakimś czasie, jak już fascynacja minie, widzę że to mnie nie zmieniło. Ludzie przyzwyczają się do nowej fryzury, czy makijażu, ale to charakter decyduje, czy chcą z Tobą przebywać. Albo Twoja psychika i to, czy złapiesz tę okazję, by przebywać z nimi, czy relacje z innymi nie męczą Cię, bo się z nimi porównujesz, bo czujesz się od nich
  • Odpowiedz
Wygląd to reklama - z ekranu uśmiechają się do Ciebie piękni ludzie wyglądający na szczęśliwych i łatwo zaufać takiemu obrazowi, bo od dzieci jesteśmy nim karmieni. Ale w świecie rzeczywistym widzę ludzi, którzy wyglądają dużo gorzej niż ja, ale cieszą się dobrymi relacjami, mają rodzinę, pomagają innym, naprawdę przyjemnie się z nimi przebywa, bo czuć od nich pozytywną energię, a widzę też ludzi którzy wyglądają dobrze, spokojnie by mogli prowadzić życie społeczne,
  • Odpowiedz
Czuć od ciebie, że jesteś optymistką ;).

Pesymistka od urodzenia, mistrz wymyślania problemów, które mogą się zdarzyć, przyjaciółka poczucia winy i niewystarczalności, miło mi xd

Problem w tym, że wy ładne ~~ludzie~~ kobiety macie inny odbiór rzeczywistości, inny zestaw doświadczeń, co w odpowiedniej ilości powoduje efekt kuli śnieżnej. Poza tym, co z tego że ktoś ma duszę nie wiem Szekspira, Mickiewicza i Picassa w jednym, skoro ma brzydkie "opakowanie" i kobieta, która
  • Odpowiedz
pytałam czemu się mną nie interesują chłopcy to odpowiadali, że nie zachowuję się jak dziewczyna

Myślę, że chodziło o coś innego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°), ale nikt otwarcie tego nie powie, bo zostanie wdeptany w ziemie w erze
  • Odpowiedz
@CuckCuckKlan tak samo bogaci też mają łatwiej :P Zawsze będziesz w czymś gorszy od innych, czy to przez wygląd, czy przed charakter, biedę, czy inne cechy, tak naprawdę nikt nie ma łatwo. Możemy się cały czas porównywać z tym jak mają ci, co się urodzili w ładnych, zdrowych psychicznie, fajnych, nietoksycznych i na dodatek bogatych rodzinach, ale niewiele ludzi ma to szczęście, a nawet jeśli, to na tamtym poziomie są zupełnie
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@13czarnychkotow: Pieniądzę nie kupią uwielbienia jakie ma dziewczyna w oczach, gdy idzie z facetem, o ciele greckiego boga, do łóżka. Incelom.o nasxym rodzimym przegrywom nie chodzi o sam mechaniczny s--s, bo wiesz, że taka roksanka robi to dla kasy i może nawet gardzi tobą w myślach. Tu chodzi o o bezwarunkowe uwielbienie tej niewiasty i twoją władzę nad nią takiego faceta - kobieta zakochana ;).
  • Odpowiedz