Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +831
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +288
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Szkoda, że z roku na rok zanikają z YT najlepsze klipy :(
#gimbynieznajo #heheszki #craigferguson
Kurna, żałuję, że sobie archiwum tego programu nie zrobiłem na dysku. Mam tylko kilka odcinków z końca emisji z grudnia 2014 (już 5 lat!). Świetne to było show, nie zapomnę go nigdy. Fajnie było oglądać ewolucję szkockiego akcentu Craiga - na początku mocny, a następnie słabnący z każdym kolejnym rokiem.
ps. właśnie znalazłem podcast z tego roku, w którym występuje. 100% zachowanie jak w TV.
Z ciekawostek nie mogli mu zabrać programu w CBS, Letterman miał podpisany kontrakt na 2h dziennie i pozwalał mu robić co tylko chce. Jedynie przekleństwa musieli wypikać.