Aktywne Wpisy
Woland666666 +14
UWAGA PRZYGLUPY MAM WAZNY KOMUNIKAT
GLOSUJE,GŁOSOWAŁEM I BEDE GŁOSOWAŁ NA PIS.
POBIERAM 500+
JESTEM ZADOWOLONY
TO NIE ZARZUTKA,MYŚLICIE,ŻE WYBORCY PISU NIE ISTNIEJĄ? JESTEŚMY!!!!!!!
CO,BOLI DUPA? MA BOLEĆ!!!!
GLOSUJE,GŁOSOWAŁEM I BEDE GŁOSOWAŁ NA PIS.
POBIERAM 500+
JESTEM ZADOWOLONY
TO NIE ZARZUTKA,MYŚLICIE,ŻE WYBORCY PISU NIE ISTNIEJĄ? JESTEŚMY!!!!!!!
CO,BOLI DUPA? MA BOLEĆ!!!!
Duży to orkiszowo-pszenny, mniejszy orkiszowo-żytni. Zaraz pierwszy wjeżdża do piekarnika ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#bojowkapiekarska
@morti92 mąka orkiszowa pełnoziarnista Basia (✌ ゚ ∀ ゚)☞ wzięłam pierwszy raz dla testu i całkiem niezła. Mąki: pszenna i żytnia są razowe z firmy Melvit, też spoko, acz potestowałabym jakieś inne.
@kijanka23: Ja jestem zadowolony z mąki pszennej chlebowej typu 1050 (3,99/kg) firmy Belbake. Trochę droga, ale ciężko jest popsuć chleb używając jej - wysoka zawartość glutenu ładnie trzyma chleb. W tym tygodniu będę robił pół na pół z mąką pełnoziarnistą Belbake (2,49zł/kg). Nie używam polepszaczy, mleka, używam drożdży (3,5g suchych na 500g mąki).
Dzięki, wyczytałem że najlepiej wziąć od kogoś :P dasz trochę?