Mirki, czy ja właśnie zostałem zrobiony przez serwis gsm w konia? Dałem #rozowypasek swój stary IPhone 6s żeby wymieniła w jakimś serwisie gsm baterie do niego na oczywiście nieoryginalna kiedy ja będę w robocie bo sam bym się nie wyrobił i jakiś typo wcisnął jej w zasadzie nie wiadomo co za uwaga 220 zł przy czym zarzekając się, że jest ORYGINALNA (⌐͡■͜ʖ͡■) i rozkazał przez pierwsze 3 dni ładować ją przez kilkanaście godzin bez przerwy żeby dłużej wytrzymała Ktoś powie co to za czary? #iphone #apple #telefony
@Dogecoin: od lat nie trzeba juz resetowac baterii. Dodatkowo najlepiej ladwoac ja do 80% jezeli chodzi o zywotnosc... ktos malo kompetentny sie trafil :)
Dałem #rozowypasek swój stary IPhone 6s żeby wymieniła w jakimś serwisie gsm baterie do niego na oczywiście nieoryginalna kiedy ja będę w robocie bo sam bym się nie wyrobił i jakiś typo wcisnął jej w zasadzie nie wiadomo co za uwaga 220 zł przy czym zarzekając się, że jest ORYGINALNA (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i rozkazał przez pierwsze 3 dni ładować ją przez kilkanaście godzin bez przerwy żeby dłużej wytrzymała
Ktoś powie co to za czary? #iphone #apple #telefony