Wpis z mikrobloga

plyta dzielona jest na dwa te pierwsze to jest mozliwosc wczesniejszego wejscia i zostania w drugiej czesci

@ethc: no ja wiem, dlatego napisałem:

2020 to już rok dzielenia płyty na trzy ceny

a nie sektory ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a w Pradze to kto niby organizuje koncert? Też LN xD

@Morgoth143: LN Polska i LN Czechy to odrębne podmioty, podległe pod Live Nation Entertainment - fakt, ale mają sporo autonomii - na tyle, że jeśli jeden oddział (Polska) to chuje, to wcale nie oznacza że inny też są chuje (Czechy). Inne praktyki. Zresztą zobacz sam w przypadku SOADu:
https://www.livenation.cz/news
ceny vstupenek: 1490 – 1990 Kč
czyli za najdroższy bilet
  • Odpowiedz
polaka trzeba zlupic, w pradze tez imienne zrobili? tez doliczaja 15zl oplaty z d--y?

@ethc: mają nie być imienne. Co do opłat to nie wiem, zazwyczaj jakieś tam są, ale nie takie duże.
  • Odpowiedz
@Morgoth143: niestety LN ma monopol na duże eventy, jednakże organizacja koncertów u naszych sąsiadów w Niemczech, bądź Czechach jest kilka poziomów wyżej. Na Rammsteinie w Pradze piwko, wursty przed stadionem, można było z nim wejść bez problemu na obiekt. Podobnie na Slayerze w Berlinie, ale ceny za alko/żarcie wyższe. Dodatkowo brak podziału płyty na jakieś GC, EE. A w Polsce? Jak w chlewie obsranym gównem - nawet piwa nie kupisz.
  • Odpowiedz