Aktywne Wpisy
raszko754 +3
dziobnij2 +16
Prawie pierwsza w nocy. Poszedłem sobie na molo. Zero ludzi. Wszyscy śpią, bo jutro wstają do pracy, żeby zarobić na utrzymanie siebie, swoich rodzin i swoich ukochanych dzieci. Ja nie mam po co iść wcześniej spać, bo i tak następnego dnia będę gnił na rencie w domu. Bez dziewczyny, bez znajomych, bez własnej rodziny. Mam dziedziczną, postępującą chorobę genetyczną. Z roku na rok jest coraz gorzej. Nigdy nie będę miał ani żony,
Potrzebuje TV 55" w granicach 2000-3000zl gdzie 80% to będzie używane IPTV.
Lepiej coś z androidem czy wręcz przeciwnie?
#samsung #teleelevidenie #kodi
Podawajcie jakie macie modele TV
@Verte00: ładnie wygląda, ale zobacz to co wyżej napisałem Philips również ma Android TV.
@ruum: what? Przeciez wychodza aktualizacje. Niedawno wspomnieli ze tv dostana tez fuzy update do najnowszej wersji.
@tomtom92: Mam sony z androidem model chyba 8755 jak dobrze pamietam. Najwiekszy plus pod iptv ze jak mam w trybie standby telewizor to po wlaczeniu od razu sie wlacza ostatnio ogladany kanal. Nic nie musisz
@johnmorra: dzieki za filmik :)
z ciekawości z jakiego iptv korzystasz? nie ma problemów z EPG (tzn. ze pokazuje program dla innego kanału niz jest obecnie)?
Korzystam obecnie z strimsow i dodatkowo jeszcze z takiego darmowego sposobu ;)
Aplikacja siptv ktora wlasnie pokazuje na filmiku sama ci dodaje epg takze o to sie nie musisz martwic. Choc wiekszosc dostawcow i tak ma swoj przewodnik.
jakies własne złe doświadczenia czy powielasz tylko jakieś teorie?
Box to moim zdaniem kolejne urządzenie które co prawda jeszcze zwiększa możliwości ale może być przyczyną jakiś zacięć, awarii
Dobrze Ci działa siptv na nim ?
Ja mam ten sam model i artekafty na niektórych kanałach