Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#anonimowemikrowyznania #przegryw

jestem w drugiej klasie #licbaza, uznałem, że warto byłoby poszukać sobie dziewczyny bo w sumie to nigdy jej nie miałem;
próbowałem dwa razy (raz w gimnazjum i raz w liceum)

w gimnazjum to było pod koniec, wyszliśmy parę razy na spacer, trzymaliśmy się za ręce, parę razy się poprzytulaliśmy, tańczyliśmy na balu gimnazjalnym, nawet pocałowaliśmy się (dla mnie to był pierwszy raz, było cudownie w sumie), ale nic więcej z tego nie wynikło... przez wakacje kontakt nam się trochę urwał, a ona teraz zadaje się z kimś innym więc meh. w licbazie to był totalny fail, miałem wrażenie że ona mnie lubiła a tak na prawdę spławiła mnie trzy razy i za trzecim razem dałem sobie z nią spokój;

mój problem obecnie jest taki, że rozmawiałem już z czterema dziewczynami, które mi się podobają i - trzy mają chłopaków, czwarta nie ma, ale ma już kandydata. i jak ja tu mam kogoś znaleźć, jak wszystkie fajne zajęte? do takich, które mi się nie podobają nie będę startował, bo po co... #gorzkiezale

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 5