Aktywne Wpisy
ChamskoCytuje +132
Byłem wczoraj u znajomej która ma dwa koty. Siedzimy sobie w salonie, pijemy kawkę, a ja kątem oka widzę jak jeden pchlarz wskakuje na blat w kuchni i sobie obwą#!$%@? produkty tam zostawione XD Zwróciłem jej uwagę, ale powiedziała że jest ciekawski i zaraz sam zejdzie. No ok, ale 20min wcześniej grzebał w swoich gównach w kuwecie, a nie widziałem żeby po tym szedł pod prysznic umyć łapy XD Zrobiła potem jakieś
luxkms78 +83
Czy biorąc 400-500 zł z ceny karty graficznej i dokładając do procesora, uzyskam większą wydajność w grach?
#komputery #pcmasterrace #gry #grypc
porównanie w nowych tytułach
jeszcze jedno ważne pytanie - monitor 144Hz czy 60 ? bo to też ważne
W tym konkretnym wypadku mówimy o procesorze niższej klasy, gdzie te 10-15% przyrostu robi sporą róznicę.
w sumie, trzeba brać pod uwagę cenę całego systemu. Procek+płyta+pamięć+.... no i wtedy różnica w cenie jest znikoma.
To samo w prorceorze mid, albo lowend to moc która zostaje zutylizowana od razu nawet w 1080p, bo mają mniej wątków, albo mniejszą wydajność. A współczesne gry utylizujące więcej niż 6
@FlasH: No i bardzo dobrze!
No to chyba nie mamy o czym w ogóle rozmawiać.
Odwieczna beka to jest z fanbojów Intela którzy dają się #!$%@?ć na hajs na każdym ktroku XD Nowa generacja wydajniejsza od poprzedniej o 3%, ale za to droższa o 100 dolarów i oczywiście nie kompatybilna
Komentarz usunięty przez autora