Aktywne Wpisy
miekki_am +166
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
PotwornyKogut +70
jestem stary... pamiętam np. że na końcu lat 80 po osiedlach jeździli tacy dziadkowie od ostrzenia noży, siekier, nożyczek itp (przynajmniej w mojej okolicy, północna Polska).
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
Ktoś coś może polecić dobrego? Mam pod ręką takiego dziada który służył mi przy moim HTC1. Możliwe że ten się nada również pod iphona. Co myślicie?
#iphone #apple #powerbank
mam, sprawdza sie całkiem zajebiście. Pełne ładowanie tylko na panelu słonecznym w 48h, na dwóch wejściach USB sie ładuje w 8-9h. Dwa wejścia, dwa wyjścia, obu gniazd na każdym końcu można używać jednocześnie bez problemu. Do tego latarka, karabińczyki w zestawie. Z wad: solar nie jest zabezpieczony mechanicznie, brak kabla USB-A / Lightning(ma USB-A / USB-C i USB-A / USB-miniB), waży jakieś 40 deko.
Komentarz usunięty przez autora
Na pewno nie jest to g---o.
swoją drogą, ostatnia afera z prolinem ujawniła ciekawe informacje. Pracownik sklepu ujawnił odsetek reklamacji produktów Xiaomi który wynosi 5%. odsetek godny manty xDD
Ja dawałem za niego ok 90zł.
Mam, siostra ma, szwagier ma.
Zadowoleni.
Aluminiowa obudowa, w środku płaskie ogniwo.
Wszędzie zbiera bardzo