Aktywne Wpisy
timek1119 +195
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
gnt_1 +424
- Krzychu Bosak zapowiada złożenie zawiadomienia do CBA ws. kredytu naStart
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
Po latach życia na kocią łapę ze względów praktyczno-mieszkaniowo-życiowych pasowałoby w końcu iść w #zareczyny. No i teraz rebus: skąd ja mam wytrząsnąć jaki rozmiar pierścionka nosi mój #rozowypasek. Zwłaszcza że generalne nie nosi biżuterii, więc sobie nie zmierzę/sprawdzę tak po prostu. Są jakieś uniwersalne wymiary? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Kiedy byliśmy u mojej babci, podłączał jej nowy telewizor. Kabel był zawiniety takim cienkim drucikiem.
"dla jaj" zrobił mi z niego pierścionek i zachował ten drucik żeby kilka miesięcy później pójść z nim do jubilera :) miałam rozmiar idealny
@AnonimoweMirkoWyznania: miałeś na to lata (-‸ლ)
weź pierścionek, który nosi i zanieś do jubilera.
Najlepiej zmierzyć z istniejącego pierścionka. czasami tez są w różnych sklepach jakieś pierścionki i można wtedy dla beki poprzymierzac. i w Ina opcja to zmierzyć obwód palca podczas snu ale to może być ciężko bo moja wtedy dziewczyna miała czujny sen.
Pytam z ciekawości bo się zaręczyłem niedawno i nie widzę specjalnej różnicy praktyczno-mieszkaniowo. :D
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
naprawdę polecam czytanie ze zrozumieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiadomości do Ciebie zresztą też,
branie ślubu