@Picowaty91: Cześć. Nie pisze nic na razie, bo nic nowego się nie pojawia. Nie ma żadnych konkretów tylko codziennie informacje o nowych przypadkach. Codziennie przynajmniej jeden pies zdycha. A łącznie chorych zanotowali 183. Ale dalej nic skąd to się wzięło i jak to leczyć. Zero konkretów, a nieoficjalne informacje mam tylko od weterynarzy. Ale nikt ich jeszcze w świat nie puścił, bo to domysły. Praktycznie wszystko już wykluczyli, a dalej nie
@Picowaty91: o przypadkach w Polsce nic. Ale była jedna dziwna sytuacja. Byłem w Polsce 3 dni. W trzeci dzień pies moich rodziców w nocy wymiotował i srał krwią. Od razu rano był już na kroplówce w klinice. Był odwodniony, dostał antybiotyk, ogólnie 3 zastrzyki. Po tym jeszcze 3 dni chodzili z nim na kroplówki. Od razu myśleliśmy, że nie ma szans na przypadek. Przyleciałem i pies zachorował. Skontaktowaliśmy polskiego weterynarza z
Nie pisze nic na razie, bo nic nowego się nie pojawia. Nie ma żadnych konkretów tylko codziennie informacje o nowych przypadkach. Codziennie przynajmniej jeden pies zdycha. A łącznie chorych zanotowali 183. Ale dalej nic skąd to się wzięło i jak to leczyć. Zero konkretów, a nieoficjalne informacje mam tylko od weterynarzy. Ale nikt ich jeszcze w świat nie puścił, bo to domysły. Praktycznie wszystko już wykluczyli, a dalej nie