Wpis z mikrobloga

i mam nadzieje, ze za pare lat to gowno zostanie zmiecione litera prawa

@onuceSzatana: twoje nadzieje są płonne, przygotowywana ustawa dla hulajnóg (nie wiem, jak nazywają się ich operatorzy) zrówna ich z pieszymi albo z rowerzystami w sytuacjach, gdy im to będzie pasowało. Także jeszcze twój ból dupy potrwa.

Ale patrząc na twoje komentarze, ból dupy to twój normalny stan i agresję rozsiewasz naokoło w równych porcjach, także nie nowość to
@onuceSzatana: Widzę, że nie wytrzymałeś i musiałeś sobie ulżyć, bo napięcie w główce się wzdymało. Ale dobrze, jeśli to ma uchronić kogoś z twojego otoczenia przed twoją agresją, to lepiej żeby poszło na kogoś z internetu. Ja tu siedzę 10 lat, taki trolling to dla mnie żadna nowość. Wyżyj się jak chcesz i możesz spadać, bo oprócz słownej agresji to nie masz chyba nic do zaprezentowania.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@onuceSzatana: to idź, jak im zaprezentujesz komplet swoich urojeń, to moźe cię chociaż zamkną w Tworkach. Cholera, trafiasz na kogoś 2 razy na tym samym serwisie - stalking. Wracaj na czarno, świrze. I klasyka - jak broń, to od razu hehe, ruchańsko, wiesz, choć wszystkim zarzucasz że bronia coś rekompensują, za każdym razem gdy o niej myślisz, musisz dodać coś ordynarnego o seksie. Poszukaj pomocy.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ziuaxa: ja już wiem, jaką ty byś #!$%@?ł, na szczęście tacy jak ty muszą ograniczać się do chodzenia w długim płaszczu z dziurawymi kieszeniami do muzeów, gdzie stękają z nosem przyklejonym do szyby, bo na strzelnicę nie wpuszczają byle kogo. Tfu.
Żegnam.