@kronosss: o.0 nikt Ci czegoś takiego nie rozpisze bo to głupota ćwiczyć biceps i klatę, zresztą wyczuwam trollowanie w tym wpisie :) 61kg przy 195 to jak z obozu koncentracyjnego...
@kronosss: użyje analogi.. zacznij chodzić na 1 nodze, po co zużywać na raz 2.. jedną zużyjesz do chodzenia a druga Ci zostanie..
Innych ćwiczeń nie widać? spójrz na mój awatar, nie widać? wyglądasz tak samo bez ćwiczeń? takie podejście to zbrodnia na samym sobie, będziesz wyglądał jak pokraka.. sad but true.
i nie zaśmiecaj nam tagu pytaniami.. od tego są tagi siłownia/mikrokoksy
@kronosss: Po co Ci plan na cały tydzień, skoro sama klatka piersiowa musi się po dobrym treningu tydzień regenerować, poza tym ciężar na klatkę dźwigają przeważnie tricepsy, jeśli tricepsy będziesz miał flakowate to staniesz na małym ciężarze i nic w góre nie pójdzie. Na dodatek omijanie treningu siłowego nóg, to jak z Poznania do Szczecina jechać przez Łódź, no można.. ale po co? Nogi wytwarzają tyle naturalnego testosteronu w ciele
@kronosss: Napisałem Ci wyraźnie, dzięki temu, że ćwiczysz nogi, Twój organizm tworzy więcej testosteronu, a to właśnie dzięki testosteronowi człowiekowi najszybciej i najefektywniej rosną mięśnie, nie tylko mięśnie nóg, ale także mięśnie klatki i inne. Pośladki ćwiczy się przy okazji robienia nóg. Poza tym umięśnione dupsko może się w życiu przydać.
Witam
Cwicze nieregularnie biceps i klate.Innych cwiczen nie uznaje, bo i tak nie widac.
Chcialbym prosic osoby doswiadczone plan na caly tydzien.
W gre wchodzi tylko biceps i klata.Zeby nie bylo, ze jestem jakims laikiem to do tego jeszcze biegam.
Na klate mam sztange, a na biceps hantle.
Waze 61 kg prxy wzroscie 195, wiem, ze troche niedowaga, ape jak zaloze dres to az tak nie widac.
Z gory dziekuje i pozdrawiam.
@kronosss: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
heh po przeczytaniu, naprawde to wyglada jak marna prowokacja, ale uswiadamiambwas, ze to nie jest prowokacja i kontynuuje temat.
Innych ćwiczeń nie widać? spójrz na mój awatar, nie widać? wyglądasz tak samo bez ćwiczeń? takie podejście to zbrodnia na samym sobie, będziesz wyglądał jak pokraka.. sad but true.
i nie zaśmiecaj nam tagu pytaniami.. od tego są tagi siłownia/mikrokoksy
Nigdy nie rozumiem ludzi, ktorzy cwicza nogi? Po co?
Przeciez tego w ogole nie
No jak jestes geju to sie przyda :)