Aktywne Wpisy
hellyea +12
white_cap123 +10
Prawdziwy przegryw to nie jest ten co nigdy nie ruchał.
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Prawdziwy przegryw to ten co ruchał, miał powodzenie, a potem coś się w życiu popsuło, utrata zdrowia, wyglądu i utrata powodzenia.
Jak nigdy nie ruchałeś i nie zaznałeś bliskości kobiety to nic nie straciłeś, bo nie da się stracić czegoś, czego się nie posiadało.
Największym bólem jest zaznać tego wspaniałego uczucia na chwilę a potem bezpowrotnie je utracić, ale tego nie zrozumiecie,
Wody dostaje dużo tak jak powinna, jest w ogródku na dworze.
Jedyne zmartwienie że kowale bezskrzydłe po niej chodzą, nie myślę jednak żeby one miały wpływ.
Proszę o pomoc.
#kwiaty #ogrodnictwo #botanika
Nasłonecznienie takie same a nawet u sąsiada gorzej bo krzew zasłania cześć światła.
Możliwe że inny gatunek mam który dłużej zakwita ale jest w ziemi od tamtego roku, rok temu kwiaty wydał :/
Nasuwa mi się teoria że... Za dużo pąków wydał dlatego nie potrafi ich otworzyć xD ale nie wiem czy słuszna teoria.
TO SĄ NASIONA XDD