Aktywne Wpisy

Pamiętam, że za dzieciaka jak się człowiek budził w śmigusa, to od razu dostawał od starego garnek wody na ryj. Celem świętowania, oraz lepszego przygotowania do życia. Wrzucało się też dziewczyny do stawów, jeden drugiego psikał karabinkiem etc.
A teraz? Spróbuj kogoś polać wodą na mieście. Od razu jakieś policje, nagrywanie, mandaty etc. Masakra jaki społeczeństwo poczyniło regres w relacjach międzyludzkich.
A teraz? Spróbuj kogoś polać wodą na mieście. Od razu jakieś policje, nagrywanie, mandaty etc. Masakra jaki społeczeństwo poczyniło regres w relacjach międzyludzkich.

i boję się że się ze mnie śmieją na discordach

#hardware #komputery #kartagraficzna #radeon #pcmasterrace
Karciocha przednia, dobry zakup. Szkoda, że do starej platformy, która nawet w 50% nie pozwoli rozwinąć karcie skrzydeł.
Stary procesor, słabe ramy pewnie ddr4 ponizej 3000, więc raczej powinieneś zmienić całość. Mała szansa, że dostałeś uwaloną kartę.
@nowywinternetach: DDR4, zasiłka wymieniona na seasonic'a z wyższej półki, modelu nie pamiętam, zasilanie podpięte git, wcześniej latała karta co też prądu jadła i było git ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą napięcia solidne jak skała.
Napięcia skąd wiesz, że solidne? Miernikiem mierzysz?
Ogólnie to co piszesz to są objawy albo za mało prądu, albo karta uwalona. Nie ma tu innego wyjścia.
Jaki ten zasilacz, sprawdź. I co wcześniej miałeś że więcej prądu brała?
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/cf111o/fixes_propably_a_lot_of_issues_with_rx_5700_rx/
Też mam rx 5700 xt w zasadzie jest ~ok
Tylko metro mi często co chwila wywala do pulpitu
@SpeedFight: Dzięki wielkie! Postaram się zastosować do rad i jutro zdam raport co i jak!