Aktywne Wpisy
kinkykylie +713
Od razu człowiek czuje się bezpieczniejszy, widząc takie łapanki na kierowców, którzy przy pustej drodze nie zatrzymali się do zera, tylko zwalniali do 5 km/h na znaku stop. Przeklęci kryminaliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
#policja #polskiedrogi #polska #bekazpodludzi
WielkiNos +100
Juleczki z twittera twierdzą, że oświadczyny ze strony mężczyzny to uprzedmiatawianie kobiet.
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#bekaztwitterowychjulek #zwiazki #zareczyny #pieklomezczyzn #logikaniebieskichpaskow
#wybory
@qluch: To ciekawe, bo ja patrząc na Twoje dane dochodzę do innych wniosków. Mianowicie, że do wyborów z zachowaniem obecnego trendu będzie 5.5% co, z jak mówisz, odchyleniem standardowym 1% daje wynik między 4.5% a 6.5%, czyli niekoniecznie wejdą. 6% To by było daleko po wyborach.
@R187 wydaje mi się, że teraz podczas kampanii trendy będą się zmieniały szybciej, że względu na większe zainteresowanie wyborców i większą aktywność komitetów
@R187: Faktycznie, nie policzyłem dobrze terminu wyborów. I faktycznie nie będzie pewności że wejdą, ale zobaczymy czy trend utrzyma się przez najbliższe 2 tygodnie. Można będzie