Wpis z mikrobloga

@jaj00r: oledy- dobre ekrany+fajna gwarancja+mozliwosc zalozenia odbiornika typu rapidfire+niska waga+maly rozmiar+komfort noszenia
w zasadzie kazde gogle ktore nie sa kublami sa drogie (ev100 sie nie licza bo to syf), chociaz sa na promo np aomway v1s za 200$- chociaz juz lepiej dolozyc do ev200d/skyzone 02 itd.
Ekrany OLED są drogie, ot co, nawet skyzone sky03o maja cene 400-430$ a nie zmienisz odbiornika.
@SiarkoWodor: One maja dobre odbiorniki, ale rapid to rapid z tego co widac po testach. Wyjda Orqa, skyzone niech wypusci cos podobnego zeby wrzucic rapida i fatshark bedzie mial problem, chyba ze pobija czyms DJI. Fajnie ze w koncu jest wybor i jakas rywalizacja, bo dlugo nic nie bylo w swiecie gogli.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jaj00r: Z goglami w wiekszosci przypadkow(wiem po sobie) jest tak ze kupujesz kubly za ok 300zl,pozniej jakies aomway/skyzone/eachine za ponad 1000 i na koncu faty. Ktos kto kupi faty jako pierwsze wydajac ok 2500 z odbiornikiem jest oszczedny.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@simpsonfpv: znaczy wiesz, przystawkę to można nawet samemu zrobić bo każdy moduł wypuszcza z siebie zwykły sygnał av, możesz to nawet bezpośrednio do tv podpiąć. Ja sobie zrobiłem dok do ev100. Ale szkoda że nie mają fabrycznego doku bo było by łatwo, ładnie i funkcjonalnie