Wpis z mikrobloga

Pachnące Mirki, jak to jest z trwałością Daarej Rasasi, dosłownie po 30 minutach przestaje go czuć, naprawdę muszę się wysilić żeby go wyczuć i to przytykając nos do nadgarstka (,)
#perfumy
  • 45
@WujekAtom: nie mam pojęcia. Ja generalnie od niedawna spisuje sobie wszystkie batche w excelu ale przy perfumach Rasai mam puste pola, więc albo też nie mam na flakonie albo zapomniałem go dodać.
@dr_love
@Kor-ski
@WujekAtom

Co do reformulacji to wydaje mi się że fattan również ją dostał, ostatnio zamawiałem i przyszedł lecz miał zupełnie inny kolor niż zawsze, nawet pisałem o tym i nie był to pojedynczy egzemplarz, następnego dnia zwróciłem go jako reklamację (ze względu na brak jakiejkolwiek informacji o reformulacji) i wybrałem w to miejsce Daareja i wydaje mi się że naprawdę znika w chwilę.
@Voordt

Jeśli chodzi o Fattana to miałem go na sobie ostatni raz na wiosnę, ale z tego co pamiętam to nieźle projektował przez 2 godziny i potem "ginoł na zawsze".

Od Daareja nie mam pudełka. :-/ Na mnie ma bardzo dobre parametry, dużo lepiej wypada niż taki TF Noir Extreme. Trwałość aż do zmycia, nie wiem jak z projekcją, ale czuję go na sobie do 10h luźno.
@ahmed-hiroshi: Nie chciałbym się zawieść na Rasasi dwa razy w przeciągu dwóch tygodni, tym bardziej że jest to naprawdę miły zapach, jutro zrobię test z otoczeniem może po prostu mój nos szybko przyswaja owy zapach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Voordt: bardzo możliwe. Ja po 5 godzinach nie czułem prawie w ogóle sauvage Diora, edp a to jest ponoć jeden z najtrwalszych mainstreamowych perfum.
Więc się nie zniechęcaj zbyt szybko.
@Voordt: @Kor-ski: @ahmed-hiroshi:
Dzień dobry.
To macie pecha panowie, w sumie my wszyscy.
Kolega kupił w tym roku flakon i też czuje, że jest słabszy niż flakon kupiony pod koniec 2018.

Do rzeczy. Mój flakon odkupiłem, nie wiem jaki to batch, ale
7:20 - 3 psikniecia
7:40 - 3-4 psikniecia [ żeby utrwalić, taką mam metodę ]

Jest 12:30, siedzę w robocie, ale dalej go czuje na sobie ruszając
@Zimnok
@WujekAtom A szkoda że takie działania podjął Rasasi z reformulacją, nie zniechęcam się, po prostu szybciej flakon zejdzie :D tak odchodząc od tematu to jestem zaskoczony Encre Noire ktorym poczęstowałem nadgarstek wczoraj o 18, a do tej pory go czuję.
@WujekAtom u mnie dziś 4 psikniecia o 10 jest 12:40 i tylko bliskoskornie coś czuć. Także mieliśmy pecha. Może za jakiś czas to poprawią, na ten czas wstrzymuje się z zakupem innych rasasinow