Aktywne Wpisy

dziobnij2 +12
Czy tylko mnie brzydzą młode kobiety i młode julki? Serio bardziej mi się podobają kobiety 40+ niż te młodsze, rozwrzeszczane gówniary.
#przegryw
#przegryw

imagine wstawac o 5.00 zamiast o 5:20 bo chlop z ktorym jade jest jebniety na punkcie jak najszybszego bycia w pracy i bd tam siedzial bezczynnie 30 minut

#perfumy
@dzieju41:
W lato się też świetnie sprawdza. Jak pisał Dr, całoroczny.
@Voordt
@dr_love ja nawet nie mam nr. pod spodem, chyba że po arabsku napisali
@Kor-ski
Rasasi oznacza datę produkcji na pudełku.
@ahmed-hiroshi swoje pudełko wywaliłem ale teraz kojarzę że miałem datę 2019 i to chyba kwiecień
@Kor-ski
@WujekAtom
Co do reformulacji to wydaje mi się że fattan również ją dostał, ostatnio zamawiałem i przyszedł lecz miał zupełnie inny kolor niż zawsze, nawet pisałem o tym i nie był to pojedynczy egzemplarz, następnego dnia zwróciłem go jako reklamację (ze względu na brak jakiejkolwiek informacji o reformulacji) i wybrałem w to miejsce Daareja i wydaje mi się że naprawdę znika w chwilę.
Jeśli chodzi o Fattana to miałem go na sobie ostatni raz na wiosnę, ale z tego co pamiętam to nieźle projektował przez 2 godziny i potem "ginoł na zawsze".
Od Daareja nie mam pudełka. :-/ Na mnie ma bardzo dobre parametry, dużo lepiej wypada niż taki TF Noir Extreme. Trwałość aż do zmycia, nie wiem jak z projekcją, ale czuję go na sobie do 10h luźno.
Więc się nie zniechęcaj zbyt szybko.
Dzień dobry.
To macie pecha panowie, w sumie my wszyscy.
Kolega kupił w tym roku flakon i też czuje, że jest słabszy niż flakon kupiony pod koniec 2018.
Do rzeczy. Mój flakon odkupiłem, nie wiem jaki to batch, ale
7:20 - 3 psikniecia
7:40 - 3-4 psikniecia [ żeby utrwalić, taką mam metodę ]
Jest 12:30, siedzę w robocie, ale dalej go czuje na sobie ruszając
@WujekAtom A szkoda że takie działania podjął Rasasi z reformulacją, nie zniechęcam się, po prostu szybciej flakon zejdzie :D tak odchodząc od tematu to jestem zaskoczony Encre Noire ktorym poczęstowałem nadgarstek wczoraj o 18, a do tej pory go czuję.