Wpis z mikrobloga

#iqos #p-------y
czy ktoś palący iqosy zauważył może jakimś dziwnym trafem, że refluks i takie inne przyjemności się...pogorszyły? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@thebigmeowski: normalne nie mają. Iqos jest maczany w glikolu z dodatkami, żeby w ogóle dało się go użyć. Według badań najgroźniejsze są p-------y, iqos mniej trujący a e-p-------y są o 95% mniej trujące (jak chcesz to podeślę na to badania)
  • Odpowiedz
@thebigmeowski: ja się nabawiłam refluksu od palenia tego gówna przez pół roku - chodziłam do laryngologa nawet, bo paliło mnie gardło przełyk ryj i wszystko możliwe i rzygać mi się chciało. nic z tego co mi przepisywał nie pomagało. przestawiłam się na epapierosa ok. miesiąc temu, żeby już do zwykłych petów nie wracać i refluksu nie ma, a gardło jest zagojone ale nadal trochę styrane (podrażnione) po tym gównie i
  • Odpowiedz
@thebigmeowski: miałam czerwone palące gardło, zgagi, zbierało mi się aż na wymioty a do tego okropne afty. Jedna się zaleczyła, to pojawiały się kolejne dwie. lekarz mówił, że refluks. Kazał stosować dietę refluksowa itd. zapisał mi Dexilant i Gastrotuss a po 2 miesiącach kiedy leki nie pomogły przepisał mi Zulbex. Też bez zmian. Z czasem zaczęłam kojarzyć fakty, że to się zaczęło odkąd zaczęłam palić iqosa. Ze względów finansowych i
  • Odpowiedz
@Vanderwill: tak po pół roku nasiliło się na tyle że zaczęło mnie zastanawiac czy przyczyną nie jest właśnie iqos. nie wiem kiedy się pojawiło to palenie przełyku, może gdzieś po 3 miechach? Myślałam że to po jedzeniu, piciu, od leków itd. długo mi zajęło zanim zdecydowałam odstawić i sprawdzić czy przyczyną nie jest właśnie iqos.
  • Odpowiedz