Aktywne Wpisy
MarcelinaM85 +50
Przecież to jest oczywiste, że teraz Stuu w zamian za lepsze warunki odsiadki pociągnie za sobą wszystkich, którzy go kryli i współpracowali w procederze XD
#famemma
#famemma
Neto +11
Jak w polityce znalazł się Hołownia i kto za nim stoi? Przez mgłę pamiętam, że ogłosił założenie nowej formacji a TVN z miejsca dał mu dwucyfrowe poparcie w pierwszym sondażu, który uwzględniał Polskę 2050. Przecież tak się nie da, bez struktur z miejsca zrobić dwucyfrowy wynik.
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
#polityka #wybory #trzeciadroga #po #ko #konfederacja
Piątek piąteczek piątunio:)
Gdy jedni zaczynaja biforek i wlewają w siebie pierwsze dawki alko ja po krótkiej wycieczce rowerowej szykuje się do spokojnego wieczoru:)
Ale! Jutro będę mógł postawić odpowiedni znak na poranny wpis „trzeźwi pulsują skacowani śpią dalej” (czy jak to tam leciało);)
Byłem dziś w żabce. Takiej do kiedyś uczęszczałem w wiadomym celu! Głowa powędrowała w dobrze znanym kierunku- lodówki! Wypełnione przeróżnymi rodzajami piw...
Przypomniały mi się „stare” czasy jak prowadziłem dialog wewnętrzny w ciągu dnia/ taki schemat i tok myślowy:
Rano w dzień roboczy skacowany obiecywałem sobie ze już od dziś nie pije. Ze to ostatni dzień! Ani kropli. Nic i ch@j!!! Koło 11/12 łapałem smaki i stwierdzałem ze jedni piwo po pracy będę musiał chlapnąć bo nie dam rady z takimi suchotami. Koło 14 dochodziłem do 2 piw i może jakiegoś radlerka dla smaku. Po pracy przekraczając próg i otwierając te lodowy już miałem w rękach trzy- ale- przecież mogę machnąć jedno jeszcze po drodze do klatki. Ale w sumie to może być dodatkowe. I wychodziłem nie wiadomo skąd z 5 sztukami. Po tym pierwszym już czułem ze mi zabraknie a kończąc drugie w domu byłem pewien ze to co mam to za mało. Nerwowe przeszukanie co jest na miejscu. I decyzja- albo na szybko jakieś wino czy lufa tak żeby rodzina nie widziała. Albo spacer ze śmieciami- seta lub dwie po drodze i kolejny browar do domu...
I tak mijały te popołudnia na bani...
A rano reply tej smutnej historii...
Na tym zakończę ( ͡° ͜ʖ ͡°) może dodam ze nie zmoczylem pyska procentami;)
Trzezwego weekendu Mirki! Niech moc będzie z wami!!
#alkoholizm
#3ezwytrzezwieje
Taki nie świadomy dreszczyk do tego odliczania!;)
Mam nadzieje ze Dalej trzezwy?:)