Wpis z mikrobloga

@Brant: Monstercat lepszy, ale i tak weźmiesz oba, bo gra jest (jak dla mnie) najlepsza z tych co grałem na psvr (wszystkie te "głośne" ogrywałem poza Skyrimem, którego grałem kiedyś bez VR) a piosenek jest niewiele, więc z chęcią połasisz się na kolejne 10 za dopłatą. Powiem Ci nawet, że obecnie gram tylko w BS ʕʔ
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@FRIX1988 ja się zagrywałem w AstroBota ale różowa mi save #!$%@?ła xD trochę pograłem w dooma i w Grant Turismo, ale tu w BS widzę potencjał ( ͡º ͜ʖ͡º) na hardzie lecę i ale wyżej już nie ma szans. Zajebista gierka póki co ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Brant: Astrobot i Superhot (jeśli nie grałeś to to jest bombowe : ) ) mi się najbardziej podobały zanim zagrałem w Beat Sabera :) ale obie przeszedłem i musiałem w coś pograć :D mam jeszcze Resident Evil, ale mnie szyje i nie gram xD jak ktoś lubi horrory to się w tym odnajdzie, mi to za bardzo siada na głowę i cokolwiek wyskakujące na mnie z zaskoczenia gdy mam gogle na
  • Odpowiedz
@ArQsa: jestem pod wrażeniem :D może kiedyś uda mi się osiągnąć ten poziom, na chwilę obecną tych klocków na Expercie jest dla mnie za dużo, nie wiem na czym się skupić :D ale jak zaczynałem to też mówiłem, że hard jest nie do zrobienia chyba xD
  • Odpowiedz
@Brant: po napisaniu zobaczyłem, że już kupiłeś:) i bardzo dobrze. Podstawka jest spoko, ale jednak brakuje piosenek, które po prostu znasz:) Szczególnie jak przychodzą znajomi to jednak łatwiej jest im pokazać na muzyce, którą kojarzą.
Co do wyższego poziomu. Ja wbiłem prawie platynę w 13godzin grania. Zostały mi dwa osiągnięcia wymagające jedynie czasu, czyli graj przez 24h oraz "przejdź" 100km.
Ja grałem w ten sposób. Najpierw chwilę pograłem casualowo. Potem zacząłem
  • Odpowiedz