Wpis z mikrobloga

Trzeci dzień w roku szkolnym i już nie wytrzymuje tych korków z autami gdzie siedzi jeden kierowca i jeden gowniak xD bo jak bombelek pojedzie autobusem do szkoły to przecież tragedia się stanie

Jezu niech już dadzą te buspasy w całym mieście xD przecież jak jeszcze dojdą studenty to będę z pracy o 15 wychodził xDD

#wroclaw
  • 22
  • Odpowiedz
@Makrellson: Ewentualnie jak u moich znajomych gdzie autobus (133) rano 7-7:30 potrafił nie przyjechać lub spóźnić się 20 min zarazem będąc wypchanym po brzegi - nie wyobrażam by w takim wypadku 6-9 latka puszczać samego. O tramwajach nie wspominam bo wszyscy wiemy jak to funkcjonuję.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@kj5:

bo jak bombelek pojedzie autobusem do szkoły to przecież tragedia się stanie
Zgadnij kto jeszcze powoduje korki. Spoiler - ty. Wsadź dupę w transport miejski i nie narzekaj, zgaduje że samochodem też sam jeździsz.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kj5: a jedziesz nim #!$%@? sam, czy jedzie 50 osób jednym pojazdem? Trzeba mieć kotwice w mózgu żeby nie widzieć różnicy między jednym samochodem z 50 osobami w środku, a pięćdziesięcioma samochodami z samymi kierowcami? Należysz do grupy społecznej najbardziej odpowiedzialnej za korki, deal with it, pretensje najpierw kieruj do siebie samego.
  • Odpowiedz
@vind: ja #!$%@? stary serio pisałbym o tym że chce więcej buspasow gdybym jeździł samochodem xD ? Twoja logika mnie poraża

Wskazówka: te odpowiedź też pisze z mojego mercedesa z prywatnym szoferem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kj5 taka prawda, w tym tygodniu korki koszmarne, jakby faktycznie wszyscy tylko podrzucali dzieciaki po drodze do pracy, to nie powinno być aż tak źle ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz