Aktywne Wpisy

Kagernak +477
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
BarkaMleczna +233
Pośrednicy nieruchomości, jak ja ich #!$%@? nienawidzę.
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
Nie dość, że są kompletnie zbędnym tworem generującym tylko koszty, to jeszcze żaden z nich nie potrafi wykonywać swojej roboty.
Od miesięcy szukam działki do kupienia, i ogłoszenia wystawione przez pośredników:
- 5/10 są nieaktualne
- Zawierają absolutnie szczątkowe informacje (brak chociażby takich podstaw jak dokładne wymiary działki, a wszelkie pytania i tak kończą się na "to ja zapytam właściciela", nie wiedzą nic)
- zdjęcie
źródło: działka
Pobierz

Dodatkowy bonus - Komuny Paryskiej i para zuli się wtloczyla.
#wroclaw
@Darth_Gohan: no jak to jak, powiekszona platna strefa parkowania, #!$%@? bus pasy gdzie sie da, #!$%@? sekundniki ze skrzowan, wiecej zakazow skretu w lewo i gotowe ¯\_(ツ)_/¯
@mroz3: Moderus ziom więc może dlatego to takie pełne było.
@PurpleHaze: Ale to ludzie na złość tym nie pojadą bo się nie da. Jechałem tramwajem który miał odjazd o 7:07,. To nie jest jeszcze ten wypchany dzieciakami z tego co się dowiedziałem od kumpla ale spoko. Niech studenci wrócą.
@
@Darth_Gohan: ow najs bo co jade to na 16 puszczają złomy xD
@Darth_Gohan: w niektórych miejscach w godzinach szczytu jakby tramwaj jechał do minutę i tak byłby zatłoczony niestety
@bardzospokojnyczlowiek: Daj znać w którym miejscu jest pełna ;)
@GoofyWr2: Ja też to rozumiem. Ale to jest tramwaj z godziny 7:07 w którym praktycznie nie było dzieciaków. To jest wręcz "wymarzony" tramwaj studencki bo jedzie na największy kampus dlatego jestem ciekawy co się będzie działo
@Darth_Gohan: Są na to dwa sposoby, pierwszy to Wrocław dostaje worek pieniędzy z budżetu państwa lub EU i buduje nowe linie, zajezdnię i węzły przesiadkowe, a drugi to utrudnianie życia kierowcą, może akurat przesiądą się na rowery. Jedynie metro lub kryzys ekonomiczny może uratować Wrocław przed problemami z komunikacją publiczną i korkami.
@GoofyWr2: Nie musi być worek pieniędzy. Starczy te zmiany na które wpadają wprowadzać sensownie i domknąć w końcu obwodnicę Śródmiejską i WOW. Jak to ogarną i wprowadzą w końcu te strefy parkowania plus w KOŃCU zrobią priorytet dla MPK wszędzie w mieście to może coś z tego będzie. Tylko do tego to trzeba trochę myślenia, a nie tylko mazanie farbą.
Opcja jest jak zrobić niezły transport ale wtedy to by kierowcy chyba na zawał padli.
Na całej śródmiejskiej Buspas wydzielony z autobusem co 4 minuty i można się bawić. (Zresztą nawet nie wiem czy oni kiedykolwiek planują tam zrobić przedłużenie
@Darth_Gohan: Słowo kluczowe 'autobus' :D obecnie nie można polegać na tramwajach, bo nie ma dnia bez awarii, jeśl chce się dojechać na czas bez tracenia czasu na jego zapas zostaje tylko rower i UTO