Aktywne Wpisy
GoodGuyChucky93 +20
Dlatego zawsze za gale płace paypalem. Nie ma wałków i spoko gala hajs zostaje u nich. Jest jakaś #!$%@? akcja jak dzisiaj, leci zwrot. Dodatkowo w zależności od tego jak #!$%@? akcje odwaliła federacja od 1-3 kolejnych gal oglądam metoda na zwrot jak dobra gala by to nie była.
Wiem, że znajdzie się kilka osób które powie, że moje 40 złotych gowno znaczy ale:
1.Liczę, że jest więcej osób które działa podobnie
Wiem, że znajdzie się kilka osób które powie, że moje 40 złotych gowno znaczy ale:
1.Liczę, że jest więcej osób które działa podobnie
Też macie wrażenie, że te wszystkie byznesmeny, którzy chwalą się wykupowaniem ppv jednocześnie odbierają pizzę z linijką w ręce i awanturują się, że miało być 60 cm średnicy, a nie 58.5? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
#famemma
W każdym razie do rzeczy - telefon trafił w moje ręce dziś, czytałem wcześniej o fantastycznym ekranie i rozdzielczości, ale podczas patrzenia pod ostrymi kątami widzę pasy w kolorach tęczy, zaś ogólnie krawędzie na ekranie są lekko ostre, jakby rozdzielczość była minimalnie za niska. To normalne? Jak w ogóle sprawdzić aktualna rozdzielczość, o ile jest taka możliwość?
Komentarz usunięty przez moderatora
Zamawiałem u nic trochę fantów na przestrzeni lat, zawsze bez zastrzeżeń.
@johnnyMetalowy no będę musiał sprawdzić, bo nie tego się spodziewałem. Mam wrażenie, że w starym mi4s mam ostrzejszy obraz, zwłaszcza litery choćby tu, na Mirko.
@Grooveer aj... Nie tego się spodziewałem, ale jeśli porównanie na żywo potwierdzi wadę ekranu, to nie będzie innego wyjścia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Majku_: To może najpierw ściągnij tę folię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak naprawdę mówiąc o folii miałem na myśli, że to egzemplarz nowy, z żadnej wystawy, drugiej dystrybucji, czy coś :)