Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
#mecz #koszykowka
@Globtrotter1234: a graja najlepszymi zawodnikami, czy 3 skladem bo reszta nie mogla przyjechac? :)
Grają najlepszym
Litwa nigdy nie była słaba, tam koszykówka to religia, da się to dobrze poczuć gdy jeżdżę do Kowna na mecze Żalgirisa w Eurolidze
@Globtrotter1234: @Dante27: I ilu koszykarzy z Kanadyjskiej reprezentacji gra w Toronto Raptors? 0. Ilu koszykarzy z reprezentacji Kanady jest aktualnie w NBA? 2. Ilu z koszykarzy z reprezentacji Litwy jest aktualnie w NBA? 2.
Ilu reprezentantów Kanady gra w europejską koszykówkę w europejskich drużynach? 9. O 1 mniej
@Dante27: Łał ale masz wiedzę xD
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Ciekawe co powiesz jak zaraz Turcja ogra Usa...
@Globtrotter1234: Na pewno nie to, że Kanada = NBA. Nie jestem kłamcą.
Nie popłacz sie xD MŚ, Polska wygrala dwa mecze a na wykopie juz wysyp "specjalistow" i "fachowcow" od kosza, ja p------e, kocham ten portal
Fachowcem to naradzie ty jesteś. Sprawdź sobie tagu NBA i koszykówka sprzed paru lat. Zobaczysz że nie jestem sezonowcem jak ty i zobaczysz że wiedzę w przeciwieństwie do ciebie posiadam większą a nie jestem kibicem sukcesu.