Wpis z mikrobloga

Zobaczcie ile kasy wpadlo od wczoraj adidasowi do kieszeni? xD Przeciez to jest show jednej osoby i po co reszta tych przyglupow? Tajfun to mistrz. Nikt Mi nie poprawia tak humoru jak ten gosc. Zostawic samego Rafalka i My mamy beke a adidas kase. Wszyscy zadowoleni XDD Tajfun to kozak <3

#bystrzaktv #patostreamy #danielmagical
  • 8
  • Odpowiedz
@Kuba5050: ile masz lat? Tak pytam z czystej ciekawości. Bez żadnego hejtu itd. Poprostu ciekawi mnie co jest fajnego w słuchaniu ciągłych bluzg Tajfuna,bo on się nie umie wysłowić jakoś normalnie po ludzku
  • Odpowiedz
@murphy1988: 27 :D Ogolnie bawi sama osoba Tajfunka. Takie mam poczucie humoru. Nic do Niego nie mam ani do jego rodziny i bym z Nim pione zbil a czasem wysle z 3zl zeby go powkurzac :D Wroce sobie wieczorem z treningu i jak jem kolacje to wlacze jakis patostream. Bawi Mnie Tajfun albo Ploboszcz jak wyzwa czat, chla i zgonuje o 18 XD Tak juz mam ze lubie te komedie
  • Odpowiedz
@Kuba5050: kto co lubi hehe :D każdy ma inne poczucie humoru. Nie no ploboszcz to zwykły menel,tyle że mieszka w budzie którą kupili mu rodzice. Ale to juz #!$%@? dno społeczne,nic nie robi oprócz chlania w opór,oszukiwaniu,i wyzywaniu każdego do okoła za co póżniej i tak dostaje wjeby haha
  • Odpowiedz