Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +250
Izunia znowu wyciąga lekcje z tagu, teraz juz zdjęcia nie z ryanairem tylko z LOTem w tle
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
#frajerzyzmlm #izadamczyk (nie mylic z #izaadamczyk bo jest błędnym tagiem)
LewCyzud +37
#apple
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to g---o. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, konsumpcjonistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz siedzisz scrollujesz na nim, udając, że jest dla ciebie łatwiej przeczytać maila na tym zegarku niż wyjąć telefon z kieszeni”
Wyjęcie telefonu z kieszeni to dosłownie pól sekundy. Odpalaj timer. *Siedzę sobie, potrzebuję coś zrobić na telefonie, więc wyjmuje telefon*->1,839 sekundy. Czy naprawdę jest w jakikolwiek sposób szybciej dłubiąc w tym małym zegarku? „Kto do mnie dzwoni?” Patrzę na zegarek->”O Kasia!” I teraz wyjmuję mój telefon z kieszeni. Co za bzdura, kompletnie bezużyteczne
Niestety przy wchodzeniu bezpośrednio z linka lub odświeżeniu strony (F5) nie działa ustawienie domyślne wyświetlania zakazanych stref.
Jak jest już możliwość dostosowywania wyglądu... to mam dwie propozycje:
1. Na mapach dodatkowe ustawienie domyślne: "tryb zmaksymalizowany" - gdzie będzie ukryty na mapie napis "dostępne rowery" i ukryte dwa dolne paski z polityką prywatności i numerem wersji
2. Jak by się dało też na głównej stronie ukrywać lub chociaż zwijać poszczególne sekcje np. sekcje wykresów i mevo w miastach. Zwłaszcza że rysowanie tych wykresów czasem zamula stronę i codziennie nie są mi potrzebne.
#gdziejestmevo
1. Błąd występuje w chromie na telefonie (android), mapa otwarta jako strona w przeglądarce - błąd polega na tym że naciśniecie jakiegoś przycisku np stref lub powiększania powoduje przesuniecie wszystkich przycisków.
W progresywnej appce i innych przeglądarkach błąd nie występuje.
2. Przy wchodzeniu w mapy z głównej strony dymki grupowania są na pierwszym planie a po odświeżeniu strony (F5) już nie.
ps. czemu nie używasz ikonki "z pulpitu", nie pobiera za każdym otworzeniem tylu plików z sieci. Stan aplikacji ma w pamięci zapisany. Same plusy :)
Niestety pod Firefoxem na komputerze pasek przewijania jest aktywny i widoczny i dół mapy jest ucięty (napis OpenStreet). Nie przeszkadza to ale chyba nie jest potrzebne. Wcześniej tak nie było ale głowy nie dam.
Problemem jest chyba że górna belka