Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +323
Alimenty na byłą żone to jeden z największych absurdów w polskim prawie. Dorosły i zdrowy człowiek ma co miesiąc dostawać po kilka tysięcy złotych od swojego byłego partnera tylko dlatego, że podczas trwania małżeństwa nie wykazał się chęcią zdobycia jakichkolwiek umiejętności. Zaraz się odezwą kobiety, które powiedzą: "ALE ONA NIE MIAŁA NA TO CZASU!1!!" Totalna bzdura. Prowadzenie domu i wychowywanie dzieci to nie jest żadna praca na pełen etat. Spokojnie można było

mirko_anonim +90
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie mi wytłumaczyć fenomen, którego nie rozumiem xD
Otóż jest dużo lasek, które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa, bo dziecko to za dużo roboty i dzieci są obrzydliwe.
Tymczasem:
1. Dziecko ok 1.5 roku życia zaczyna się już załatwiać na nocnik
Możecie mi wytłumaczyć fenomen, którego nie rozumiem xD
Otóż jest dużo lasek, które chcą być bezdzietne i w zamian mają psa, bo dziecko to za dużo roboty i dzieci są obrzydliwe.
Tymczasem:
1. Dziecko ok 1.5 roku życia zaczyna się już załatwiać na nocnik

Do wygrania będzie :
- Crusader Kings 2
- The Old Gods
- Legacy of Rome
- Way of Life
- Sons of Abraham
- Holy Fury
- The Reaper's Due
- Monks and Mystics
Losuję trzy osoby z plusujących, pierwszy zwycięzca dostaje 3 kody, następni po 2. Napiszcie w komentarzu, które kody was interesują (można wpisać wszystkie ale proszę żebyście wpisali te, których nie macie), jak wylosowany nic nie napisze to wrzucam mu losowe klucze. Podstawka leci w bonusie do pierwszego wylosowanego, który wyrazi chęć otrzymania jej. Osoby udzielające się zbyt często pod tagami przegryw, patostreamy oraz moja czarna lista (w tym losowaniu prawo działa wstecz ( ͡° ͜ʖ ͡°)), rzecz jasna, nie biorą udziału. Losowanie w niedzielę wieczorem, powodzenia.
#crusaderkings2 #crusaderkings #rozdajosteam
@WyimaginowanyPrzyjaciel i @OloF1 odblokujcie PW i napiszcie mi wiadomość bo czekają na was po dwa kodziki, czekam 24h na jakiś kontakt.