Aktywne Wpisy

kontos_stelio +102
W ogóle jak dla mnie zawodowa armia to jest jakiś nieśmieszny żart XD czyli tak, w czasach pokoju ci ludzie dostaja:
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)
- hajs za studia
- przydział mieszkaniowy
- pewną i dobrze płatna pracę
- wysoka emeryturę po 25 latach służby (czyli w praktyce kolo 45 r. ż.)

Crisu +70
Oddajesz prawie 50% procent w podatkach, masz najdroższe mieszkania i kredyty hipoteczne w Europie. Na wizytę u lekarza specjalisty czekasz min pół roku.
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe
Teraz masz robić za mięso armatnie, gdzie w najlepszym przypadku zginiesz na froncie a w najgorszym wrócisz jako niezdolny do samodzielnej egzystencji weteran z renta 2000 brutto.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe

Ja dziękuję jaka akcja xD obczajcie temat:
Wbijamy na miejsce (120km od miejsca zamieszkania) siemano siemano, mamy rezerwację, super, fajnie. Dostaliśmy formularze do wypełnienia, że można spaść i nie wstać. Wypelniamy sobie a Pani z obsługi mowi:
-Poproszę vouchery.
-już już daję /pokazuje/
-cisza... To nie nasze xD
No po prostu umarłem. Jestem w trakcie weryfikowania tego jak do tego doszło, ale najprawdopodobniej między zakupem a rezerwacją - podczas kilku wymian telefonów i smsów ktoś musiał podać numer do osoby z innej firmy xDDD
Jesteśmy w drodze powrotnej. Plus jest taki, że zjedliśmy po krówce i jedziemy na obiad bez spinki. Już zrobiłem rezerwacje w prawidłowej firmie xD
źródło: comment_MfiWMROHEVu2D4cHBFtwV4onxEzkiUQX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Z resztą sam się niedługo przekonasz, mimo że się nie stresowalem to jak już konczylem wypełniać papiery łapa się trzęsła srogo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli chcesz więcej info zapraszam na PW