Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 27
Jestem totalnie sfrustrowana... Może mi pomoże jak to wyrzucę z siebie ! Na wstępie powiem że mam 24 lata i czuję że już przegrałam życie i nic już nie osiągnę... Skończyłam liceum i dopiero rok temu zdałam maturę.. uzależniona od komputera i telefonu w sumie też.. żadnych umiejętności i planu na siebie , szukam go ale totalnie nie mam pomysłu :/ Studia to samo nawet nie wiem na jakie iść. Rówieśnicy już po studiach a niektórzy już zarabiają po 8 tysięcy w tym moi niebieski nawet zaczął nieźle zarabiać 4 k..a ja robię w gówno stanowisku za 2 k miesięcznie nawet boje się złożyć wypowiedzenie ! To jest obłęd, czuję się tak w tyle z życiem, mam wrażenie że już nic nie osiągnę... W sumie młoda też nie jestem a zagubiona w życiu jak cholera, aż się żyć odechciewa #depresja #przegryw #niewiemjaktootagowac #chcepogadac
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krotniczka nie patrz na innych, tylko rób tak, żebyś była sama zadowolona z tego co masz.

Fejsbooki, Instagrama i cała reszta tego gówna ciągle karmi nas zdjęciami ludzi sukcesu, wszyscy muszą sobie wrzucać obowiązkowo foty z wakacji w Grecji czy #!$%@? wie skąd a Ty się przez to później dolujesz.

Tak jak zielonka wyżej mówi. Miej #!$%@? i na spokojnie zrób coś sama dla siebie
  • Odpowiedz
@Krotniczka moim zadaniem żyjesz przez narzucone przez społeczeństwo wzorce. Skończenie studiów czy zarabianie dużo kasy to nie dla każdego wygryw. Nie słuchaj się innych. Rób to co lubisz i czujesz że będzie słuszne, a będzie git.
  • Odpowiedz
  • 20
@Krotniczka jedno wielkie X D D D
Księżniczka posiadajaca niebieskiego nazywa sie przegrywem, podczas gdy tutaj siedza ludzie którzy nigdy nie trzymali dziewczyny za rękę XD
  • Odpowiedz