Nie wiem czy robie coś nie tak, ale nie mogę zalogować się do ZUS PUE. Mam błąd: Błąd uwierzytelnienia poprzez Węzeł Krajowy.... Co robie źle? Próbowałam już kilka przeglądarek. Loguje się przez profil zaufany założony przez bank #pracbaza #zus
@tehix: z ZUS-u mi napisali, że to przez to, że założony profil i niepotwierdzony u nich. Powiedzieli, że mogę odczekać 7 dni i wtedy spróbować założyć przez profil zaufany. Ja tak robiłem na początku to pisało, że na to dane już jest konto. Łazić mi się tam nie chce, więc odczekam i jak dalej nie będę mógł to skontaktuje się ponownie.
@derbonobo: wolno tam działają. Teraz poprosili mnie o przesłanie danych osobowych i zrzutu ekranu. Odpowiedzi spodziewam się w poniedziałek. Jak będzie pozytywna to opiszę krok po kroku.
@sirlod: @merho: Miałem pewne problemy osobiste i nie miałem jak odpowiedzieć, ale zgadnijcie. Oczywiście nadal nie rozwiązałem tego problemu, ale batalię będę kontynuował i jak coś się zmieni to wszystkich poinformuję krok po kroku jak rozwiązać ten problem. Trzymajcie się Mireczki.
@Erimar: @merho: Elo ja to zalatwilem tak ze poczekalem tydzien czasu, konto tak jakby stracilo waznosc i zadzwonilem na infolinie ZUS. Na pełnej mocy okreslilem panu moj problem i pan po wstepie zebym zachowal spokoj xD wszystko mi wyjasnil i wedlug jego instrukcji wszystko krok po kroku zrobilem i zadzialalo od razu. Sa problemy z pamiecia podreczna przegladarki i zakladalem to konto tak jak mi kazal w trybie
@tadzioVampir: mi też to polecali i nie pomogło. Robiłem też na innych komputerach. Kontaktowałem się z ludźmi z ePUAP od Profilu Zaufanego jak i ZUS. Niestety u niektórych to nie przynosi rozwiązania :/
@Erimar: sprobuj moze zalozyc to konto np przez internet Explorera. W kazdym razie musza usunac twoje stare konto tak bylo w moim przypadku bo wyskakiwalo minie ze juz istnieje konto na moje dane
@SynStolarza: Nein. W tym tygodniu zamierzam to rozwiązać sposobem Mirka powyżej, czyli zadzwonić na infolinie i skasować całkiem to niby założone konto, bo tak to można się z nimi bujać w nieskończoność... Tyle co oni ode mnie danych i innych pierdół wyciągnęli i nic z tym nie zrobili to głowa mała. Szkoda gadać.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link