Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +115
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
cotozazycie +1
Można w ogóle jakoś oszacować czy starym amochodem dojadę bez niespodzianek ok 1500km?
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
Diesel z 2008r. 200k oryginalnego przebiegu. Wymieniony olej, rozrząd, nowe opony i ustawiona zbieznosc. Chyba wymienię jeszcze klocki.
#motoryzacja #samochody
#pytanie
+ Do tego 8GB HyperX w jednej kości, jak mi nie styknie to wezmę drugi.
Dysk M.2 EVO od Samsunga już mam więc pominąłem tutaj.
Jestem casualem gierkowym totalnie więc jedyne czego szukam to coś, co uciągnie te aktualne tytuły niekoniecznie na ultra i 120 FPS ;) Poza tym to produkcja muzyki i trochę edycji wideo.
Bardziej mi zależy na opinii, czy przypadkiem nie zrobiłem sobie tym zestawem jakiegoś cockblocka aka bottlenecka, albo czy może coś mi się nie zmieści do tej obudowy etc xD Bo się nie znam zupełnie na spasowywaniu/składaniu tych rzeczy.
#pcmasterrace #komputery #pc
bo ryzeny sie krztusza bez szybkich ramow a dual channel = szybszy ram. Im szybciej ram smiga, tym wiecej ryzen zyskuje
Oczywiście zegary też mogą się różnić, ale nie są to jakieś wielkie różnice
Karta do zmiany na 1660Ti
Tanie obudowy nie mają kompletu wentylatorów, dokup 2x140mm na przód a te z zestawu 2x120mm zostaw sobie na tył+góra
O wiele poprawi się wentylacja i nie będziesz miał odkurzacza nad głową, polecam silent wings 3 albo pure wings też ok
BTW chyba chłodzenie do procesora też by się przydało? xD
Edit: dobra widzę, że jest w zestawie xd
Poprawiona wersja zestawu, trochę powyżej pierwotnego budżetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Da radę wszystko podłączyć? Nie wiem nawet czy teraz się wentylatory wpina do płyty, czy zasilacza bezpośrednio xD
Ten dodatkowy wentylator potrzebny, bo w obudowie nie ma?
Ram weź 3000MHz lub wyżej
Ja bym wzial nieco gorszy zasilacz, spokojnie za 170-180 kupisz dobrą zasiłkę i tak będzie aż nadto mocy na taki zestaw
zrezygnuj z tego dodatkowego wenta, bo i tak 3 już masz z obudową jeśli się nie mylę
Zostaje ci hajs żeby wziąć szybsze ramy