Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +467
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#pomoc #opinia #revolut
Wady: jak dla mnie brak chociaz wielu twierdzi, ze weryfikacja to sprzedawanie swoich danych osobowych, ale tak jest w kazdym banku...
Masz zablokowane pw, napisz do mnie
@patnok: Fajna opcja, uzywam do steama na obcą walutę, działa, przelewy są w ciągu kilku sekund po potwierdzeniu.
Nie znalazłem kłopotów na razie
Natychmiastowy przelew zagraniczny? Chyba nie mówimy o revolut?
To ja ci przedstawię teraz minusy. Jeżeli chcesz przelać kase z revoluta na rachunek polski i nie masz wykupionego konta premium to przygotuj się na to, ze kasa będzie szła powyżej tygodnia. Ja zleciłem przelew z revoluta na konto polskie 20.07 i do dzisiaj nie mama kasy na prywatnym, polskim koncie.
@Kilerzx: może maja problemy a może zarabiają na kasie klientów obracając nią prze tydzień. Obecnie dostałem takie info od nich:
@Waspin: to jest kolejny problem, bo na czacie odpowieda bot, nie maja infolinii wiec w sumie kontakt jest bardzo utrudniony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bedzie mogl, czyli w przyszlosci, a nie moze.
https://www.revolut.com/help/more/security/is-my-money-safe