Wpis z mikrobloga

#samsung #garmin #smartwatch #gps #spotify
Cześć. Szukam smartwatch z wbudowanym gps i możliwością słuchania muzyki podczas biegu na sluchawkach #bluetooth najlepiej spotify offline. Obsługa guided runs z aplikacji #nike run club byłaby dodatkowym atutem. Smartwatch w zasadzie ma służyć głównie do biegania więc jak nie będzie wyglądał elegancko no to trudno. Na razie w oko mi wpadł schodzący już z rynku samsung gear sport. Można go dostać za niewiele ponad 600pln. A macie może jakieś inne sugestie?
  • 7
  • Odpowiedz
@Golomp: dzięki. 800 pl chyba kosztuje wersja zwykła bez "music". Z music juz widze za 1200 Jak działa apka garmina. Z grubsza to co wszyscy? Ma jakiś tryb coacha? Fajnie mi się sprawdza słuchanie trenerów i ich historii w NRC
  • Odpowiedz
@MlodyIT: Nie no, 1200 to oficjalna cena, na Amazonie masz teraz za 1000, ale sa promocje poniżej 900 :p
Co do trenerów biegania to nie wiem, bo akurat uprawiam inne sporty. Jakieś plany treningowe sa, ale nie zagłębiałem się w to nigdy.
  • Odpowiedz
@MlodyIT Samsung Watch 42/46 mm. Jest aplikacja Spotify, możesz pobrać playlistę i słuchać w trybie ofline. Nie trzeba mieć przy sobie telefonu.
  • Odpowiedz