Aktywne Wpisy
bergamotka00 +3
#zalesie
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
Bierzemy ślub w tym roku ślub.
Mój niebieski jest osobą niewierzącą. Z kolei moi rodzice są ultrawierzący, i jak im powiedziałam, że ślub będzie jednostronny to tak mi nagadali, że tu nie ma odpowiednich fundamentów, że taki związek nie ma prawa przetrwać, że przykro będzie patrzeć jak będę się męczyć, że osoba która w nic nie wierzy jest zadufana w sobie i nie ma pokory, że niebieski trzyma mnie pod pantoflem
wfyokyga +105
Ja chyba od 3 lata dodaję czołgi w nocy i dzisiaj niektórzy dopiero to odkryli xdd Nie bede tego tagował, dajcie mnie na czarno i się odbiertolta ode mnie, od czołgów i od nas
#psx #playstation #retrogaming #cebuladeals #konsole #sony #wincyjtagow
Nie wiem co sie oplaca, bo tracenie czasu na stare nic nie warte gry sie nie oplaca. No chyba
@L1tracz: HDMI.
@fucked_up:
XD i pudło po planszówce albo książka to nie zaśmieca?
Tobie potrzebna książka i planszówka, a mi takie PSX, żeby nie męczyć oryginalnych krążków
@Staraagrafka: Pewnie do wyczerpania zapasów. A ja wziąłem 3 sztuki (dla siebie, szwagra i teścia), także obstawiam, że szybko się skończą.
Nie można ich rezerwować w Internecie, więc wyszukaj ich na sklepach ME i RTVAGD, sprawdź dostępność po kodzie pocztowym, a potem jedź odebrać osobiście.
Sprawdziłem dostępność we Wrocławiu i nie ma ani w Media Expert, ani w Euro RTV AGD.
@StaryWedrowiec: W tych, w których były na stanie. Ja po pracy zboczyłem z trasy i wziąłem obie sztuki z Tczewa, ale już w Malborku czy Elblągu nie było wcale.
Pewnie ludzie wyczyścili, bo dowiedziałem się o tej promocji z mirko i to dość rano. ¯\_(ツ)_/¯
ciekawe jaka jest teraz rozsadna cena skoro po hacku ma tyle mozliwosci.
@StaryWedrowiec: ja mysle ze w bardzo malej, kiedy byla po 125 to juz kupowali po 2
@rezystor: Ja będę wierny grom z PSXa na PSC i jak jutro odbiorę pendrive'a, to wgrywam Chrono Cross i Gran Turismo