Wpis z mikrobloga

@Dawkins_Wszechwiedzacy: 89zl to #!$%@? a nie kasa, ale ja bym nie chcal nawet za darmo, mowie powaznie. Kolejna niepotrzebna rzecz zasmiecajaca mieszkane. Za 89zl mozna kupic jakas fajna gre planszowo dla doroslych albo nawet pierwszoligowo gre na PC jak masz lepszy. Albo dwie - trzy ksiazki ktore dadza o wiele wiecej satysfakcji.

Nie wiem co sie oplaca, bo tracenie czasu na stare nic nie warte gry sie nie oplaca. No chyba
Do telewizora jest tylko hdmi czy scart też?

@L1tracz: HDMI.

Kolejna niepotrzebna rzecz zasmiecajaca mieszkane. Za 89zl mozna kupic jakas fajna gre planszowo dla doroslych albo nawet pierwszoligowo gre na PC jak masz lepszy. Albo dwie - trzy ksiazki ktore dadza o wiele wiecej satysfakcji.

@fucked_up:
XD i pudło po planszówce albo książka to nie zaśmieca?

Tobie potrzebna książka i planszówka, a mi takie PSX, żeby nie męczyć oryginalnych krążków
A do kiedy ta promocja będzie?

@Staraagrafka: Pewnie do wyczerpania zapasów. A ja wziąłem 3 sztuki (dla siebie, szwagra i teścia), także obstawiam, że szybko się skończą.

Nie można ich rezerwować w Internecie, więc wyszukaj ich na sklepach ME i RTVAGD, sprawdź dostępność po kodzie pocztowym, a potem jedź odebrać osobiście.
Sprawdziłem dostępność we Wrocławiu i nie ma ani w Media Expert, ani w Euro RTV AGD.

@StaryWedrowiec: W tych, w których były na stanie. Ja po pracy zboczyłem z trasy i wziąłem obie sztuki z Tczewa, ale już w Malborku czy Elblągu nie było wcale.

Pewnie ludzie wyczyścili, bo dowiedziałem się o tej promocji z mirko i to dość rano. ¯\_(ツ)_/¯