K---a pojechałem se nad jezioro i obok jest taki incel z wyglądu 2/10 już nawet ja jestem przystojniejszy ma wielki brzuch jest niski ma tłuste długie włosy okulary korekcyjne a obok niego laska 6/10 nie wiem o co tu chodzi chyba gościu ma jakies nadludzkie moce przyciągania kobiet. J---c to życie. #przegryw
@anonanonimowy321: no ma nadludzkie moce w postaci pewności siebie i brak oporów by zagadać. Też byście przegrywy dawno ciupciali gdyby nie to s----------e którym odstraszacie panny i jeszcze to zwalanie winy za wszystko na swój wygląd. Zrozumcie, że żadna nie poleci na litość. Nie trzeba mieć super gęby i ciała by wyrwać duperkę, wystarczy nie smęcić, nie żalić się, być pewnym swego i to tyle.
@Zielony_Ogr: ale oni poznają te d--y w pracy/szkole a ja nie mam możliwości Poznania kogoś w tych moejsach pozatym przegrywy często są że wsi a ram to już zupełnie 0 perspektyw.
@anonanonimowy321: a to na wsi nie ma lasek? chyba najprostszy sposób żeby poznać panne to mieć znajomych i z nimi wychodzić na imprezy czy jakieś wyjazdy, a w grupie zawsze łatwiej o nowe znajomosci
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora